Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Simon Zenke ne linişteşte: "Am văzut teren mai prost în Belgia!" Fotbalistul român cu care a vorbit înainte să vină la Dinamo

VIDEO | Simon Zenke ne linişteşte: "Am văzut teren mai prost în Belgia!" Fotbalistul român cu care a vorbit înainte să vină la Dinamo

Fotbal intern

Comentarii

Atacantul nigerian Simon Zenke a debutat la Dinamo, duminică seară, în derby-ul cu FCSB, şi se felicită pentru alegerea făcută.

"Nu ştiam dacă voi intra. Antrenorul mi-a zis să fiu pregătit. Am fost fantastici în apărare. E bine că mi-am început aventura la Dinamo cu un derby. Ai mai jucat pe asemenea teren? Am jucat şi pe teren mai prost. Am văzut teren mai prost în Belgia şi am văzut teren mai prost şi la mine în ţară, în Nigeria. În Belgia, în liga doua. Mai am nevoie de meciuri ca să ajung la cea mai bună formă. Din punct de vedere fizic sunt bine", a declarat Simon Zenke, la finalul meciului cu FCSB.

El a mărturisit că a venit în România datorită antrenorului "câinilor", Mircea Rednic, şi că a discutat înainte să semneze şi cu Marius Alexe, pe care l-a avut coleg la Karabukspor.

"Antrenorul a fost cel care m-a căutat şi m-a convins să vin. Am vrut să merg după el. Dacă ar fi rămas în Belgia, aş fi mers după el. Sunt bucuros că am venit. Văd ce atmosferă e şi ce fani sunt. Din nefericire nu sunt în cea mai bună formă, dar odată cu pauza meciurilor internaţionale, cu ajutorul antrenorului şi al pregătirii fizice, o să fiu bine.  Am vorbit doar cu Marius Alexe, am jucat cu el în Turcia şi mi-a spus lucruri bune despre Dinamo", a adăugat Zenke.

FC Dinamo a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 1-1 (1-0), în derbiul cu FCSB, din etapa a 15-a a campionatului naţional de fotbal, Liga 1. În urma acestui rezultat, FCSB rămâne pe locul 2 în clasament, cu 28 de puncte, la două puncte de liderul CFR Cluj. Dinamo acumulează 17 puncte şi ocupă locul 9.

Afla mai multe despre: zenkedinamogazon 

viewscnt
Articole similare