Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Simona Halep a ajuns în România! „Mi-a trecut supărarea, am nevoie de odihnă”. Cine crede că va câştiga turneul

VIDEO Simona Halep a ajuns în România! „Mi-a trecut supărarea, am nevoie de odihnă”. Cine crede că va câştiga turneul

Tenis

Comentarii

Simona Halep (nr. 2 WTA, 29 de ani) a ajuns în România, după ce a părăsit competiţia Australian Open 2021, fiind eliminată de Serena Williams (nr. 11 WTA, 39 de ani) în sferturi de finală, scor 3-6, 3-6.

Au fost la început, acele zile, 14, dificile, pentru că a trebuit să stăm în cameră, dar am avut posibilitatea de a ieşi 4 ore pe zi, ceea ce a fost foarte bine. A fost o deplasare greuţă, dar mă bucur că am reuşit totuşi să ajungă în sferturi. A trecut şi supărarea. Sunt ok acum, o să învăţ ceea ce e de învăţat din acest meci. Mă bucur totuşi că am făcut un rezultat bun, nu pot să spun că e un rezultat mic sferturile de finală la Grand Slam, primul din an, aşa că sunt ok. Serviciul nu m-a ajutat aproape deloc şi cred că faptul că am avut o atitudine negativă. Nu m-a ajutat aşa de mult”, a declarat nr. 2 WTA, la sosirea pe aeroportul din Otopeni. 

Întrebată de cine va câştiga turneul de la Australian Open, Halep a mărturisit: „Osaka cred, şi Brady are şansa ei, dar Osaka cred că o să câştige cu experienţa”.

Vreau să mă odihnesc un pic, am nevoie de câteva zile de odihnă şi după aceea voi vedea. În mod normal, urmează Dubai”, a conchis Halep, vizibil obosită, la sosirea pe aeroportul din Otopeni.

Cel mai bun rezultat al Simonei Halep la Australian Open rămâne finala jucată în 2018 cu daneza Caroline Wozniacki. Constănţeanca va evolua de la 1 martie la Openul Qatarului, găzduit de Doha.  Simona Halep va primi pentru participare un cec de 525.000 dolari şi 430 de puncte WTA.

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare