Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Simona Halep a anunţat ce obiectiv are în 2020! "Să fie o medalie, nu contează ce fel de medalie"

VIDEO | Simona Halep a anunţat ce obiectiv are în 2020! "Să fie o medalie, nu contează ce fel de medalie"

Tenis

Comentarii

Simona Halep se pregăteşte pentru turneul de la Dubai şi, înainte de plecare, a oferit ultimele informaţii despre ultima perioadă.

"Eu joc cu România pe spate tot timpul, România e lângă mine tot timpul şi, atunci când consider că sunt 100%, joc în echipa de Fed Cup tot timpul şi joc permanent pentru România la toate turneele. Ca de fiecare dată plec cu gânduri bune, pozitive, m-am pregătit foarte bine, sunt încrezătoare, vedem ce va fi. 

Nu pot să spun că este greu sau uşor, am făcut singură pregătirea fizică perioada aceasta, am avut nevoie un pic de timp să îmi reaşez exerciţiile şi vom vedea ce urmează. Am fost acasă toată perioada şi m-am bucurat de aceste zile, mi-au prins foarte bine şi m-am resetat ca să spun aşa. A fost foarte bine să mă pregătesc acolo în off season, mi-a prins bine în Australia, sper şi de data aceasta să îmi meargă bine la Dubai pentru că îmi plac condiţiile", a declarat Simona Halep.  

Simona Halep are un obiectiv clar pentru 2020. Fostul lider mondial WTA vrea o medalie la Jocurile Olimpice de la Tokyo: "Da, am spus de multe ori că acesta este obiectivul pentru anul 2020, sper să fie o medalie, nu contează ce fel de medalie, dar sper să fie", a mai spus Halep. 

Afla mai multe despre: simona halepsimona halep dubaisimona halep fed cup 

viewscnt
Articole similare