Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Simona Halep a fost antrenorul lui Darren Cahill pentru o zi. Ce a ieşit! :)

VIDEO | Simona Halep a fost antrenorul lui Darren Cahill pentru o zi. Ce a ieşit! :)

Tenis

Comentarii

Simona Halep şi Darren Cahill au schimbat rolurile pentru o zi, iar rezultatul sesiunii de antrenament cu Simo în postura antrenorului a fost unul extrem de amuzant.

Firma de echipament sportiv Wilson a lansat o provocare inedită pentru Simona Halep şi Darren Cahill. Cei doi au fost puşi în situaţia de a face schimb de roluri pentru o zi, iar liderul mondial din WTA s-a dovedit a fi un tehnician care nu slăbeşte deloc ritmul la antrenament spre disperarea australianului Darren Cahill, care a fost în rolul jucătorului.

Cei doi s-au imitat reciproc şi s-au amuzat copios pe terenul de tenis. “Nu mă simt bine azi”, a spus Darren Cahill, iar Simo a replicat imediat râzând: “Eu fac asta!” După ce australianul a ratat o minge, Simona a reacţionat imediat: “Eu nu fac aşa ceva, pe bune!”. Darren nu a întârziat cu replica pentru eleva lui şi a reacţionat impulsiv, aşa cum ştim că mai face din când în când Simona Halep. Australianul a mers pe marginea terenului şi şi-a pus prosopul în cap, exact aşa cum procedează liderul mondial atunci când lucrurile nu merg aşa cum trebuie.

 

Afla mai multe despre: halepcahilltenissportstuttgart 

viewscnt
Articole similare