Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Simona Halep a lansat o nouă provocare pe reţelele de socializare. "Crezi că mă poţi învinge?"

VIDEO | Simona Halep a lansat o nouă provocare pe reţelele de socializare. "Crezi că mă poţi învinge?"

Tenis

Comentarii

Jucătoarea română de tenis Simona Halep îşi continuă intens pregătirile pentru momentul în care se va întoarce pe terenul de joc. Campioana de la Roland Garros şi Wimbledon. Constănţeanca a propus prietenilor din mediul virtual o nouă provocare.

Simona Halep a postat pe contul personal de Instagram un filmuleţ în care provoacă pe toată lumea să-i depăşească performanţa realizată în cadrul campaniei "The Living Room Cup", adică antrenamentul din sufrageria proprie. Românca a reuşit 32 de repetări în 45 de secunde, la ceea ce sportivii numesc "baseline blitz", şi le-a urat succes celor care vor încerca să-i bată recordul:

"It's time for my challenge guys: The Baseline Blitz! Think you can beat me? How many reps can you do in 45 seconds? ⏱ GO! @nike #livingroomcup #playinside. Good luck, guys", a fost mesajul Simonei.

 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe