Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Simona Halep a plecat spre Praga, acolo unde este favorita turneului. "Sunt un pic stresată, dar vreau să văd partea bună"

VIDEO | Simona Halep a plecat spre Praga, acolo unde este favorita turneului. "Sunt un pic stresată, dar vreau să văd partea bună"

Tenis

Comentarii

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a pornit, astăzi, spre Praga, acolo unde va participa, săptămâna viitoare, la primul turneu WTA, după o pauză de cinci luni, pricinuită de noul coronavirus.

Simona Halep a pornit încrezătoare spre Praga, acolo unde va fi cap de serie şi unde va încerca să-şi regăsească ritmul care a consacrat-o. Constănţeanca nu vrea să mai piardă timpul, aşa că s-a înscris şi în proba de dublu, unde va face perece cu Barbora Strycova, pentru a acumula cât mai multe meciuri cu intensitate. Pe tabloul principal de la Praga, vor mai fi alte două românce: Irina-Camelia Begu şi Patricia Ţig.

"Sunt puţin stresată, dar cred că o să fie bine. Nu am jucat încă fără spectatori. O să văd săptămâna aceasta şi sper să nu fie atât de ciudat. Am stat acasă, m-am odihnit, aveam mare nevoie de o pauză totală, pentru că au fost ani de zile în care am jucat săptămână de săptămână. A fost bine, am luat pozitivul, am stat cu familia şi prietenii şi m-am reîncărcat. Am făcut testul, am primit rezultatul ieri, negativ bineînţeles. Astăzi, când o să ajung acolo, o să mai fac un test şi cât aşteptăm rezultatul stăm în cameră. Pot apărea oriunde cazuri, aşa că nu vreau să mă gândesc la negativ. Vreau să văd partea bună, faptul că putem să jucăm un turneu", a declarat Halep, la aeroport, înaintea plecării spre Praga.

"(De ce a renunţat la Palermo) A fost o decizie de moment, am crezut că este mai bine să nu merg la Palermo. Nu eram poate pregătită mental. Acum sunt mai bine şi sunt 100% convinsă că trebuie să joc. Am stat vreo două luni fără tenis şi a fost deficil, dar cum am mai spus, a fost şi bine, pentru că aveam nevoie de o pauză totală. (Dacă se duce în Statele Unite ale Americii). Nu ştiu încă, nu am decis. Dar în condiţiile actuale, nu. Tot timpul sănătatea este mai important şi cred că nimeni nu poate judeca pe altcineva când ia o decizie stric personală. (Cum ar fi să se pună pe terenuri ambianţă cu suporteri). Cred că ar fi plăcut, într-un fel. Sper să fie o atmosferă cât de cât când jucăm. O să joc şi la dublu, pentru că am nevoie de meciuri oficiale şi orice meci e binevenit", a completat fostul lider WTA.

Simona Halep este strâns legată de ceea ce se întâmplă la Viitorul Constanţa. Nu este niciun secret că între cele două familii, Hagi şi Halep, există o strâns prietenie. Jucătoarea de tenis consideră decizia "Regelui" de a demisiona din postura de manager tehnic al echipei ca fiind una plină de motive constuctive.

"Viitorul este Gheorghe Hagi, pentru că este echipa lui. Tot ce a construit acolo este remarcabil şi impresionant. Faptul că a luat această decizie, înseamnă că are motive personale şi toată lumea trebuie să îl susţină şi să îl înţeleagă", mai declarat Simona.

Afla mai multe despre: tenis 

viewscnt
Articole similare