Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Simona Halep a revenit acasă şi a fost primită ca o eroină. Moment superb când a fost anunţată că va fi portdrapelul României: ”Uraaa!!” :)

VIDEO | Simona Halep a revenit acasă şi a fost primită ca o eroină. Moment superb când a fost anunţată că va fi portdrapelul României: ”Uraaa!!” :)

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep a revenit în ţară după ce a câştigat turneul de la Wimbledon şi a avut parte de o primire de gală.

Simona Halep a adus trofeul Wimbledon în Românie, în cadrul unui eveniment de gală care a avut loc la Aeroportul Otopeni. Fostul lider mondial a fost aşteptată ca o mare personalitate, cu covor roşu şi primire la salonul oficial al aeroporturlui ”Henri Coandă”. De asemenea, a fost întâmpinată de personalităţi precum Ion Ţiriac, Ilie Năstase, Mihai Covaliu, ministrul Tineretului şi Sportului - Bogdan Matei sau de George Cosac.


17:55 Un moment amuzant a fost cel în care Mihai Covaliu a confirmat că Simona Halep va fi portdrapelul Românie la Jocurile Olimpice de anul viitor:

”Medalia la Jocurile Olimpice cu siguranţă este principalul obiectiv. Îmi doresc foarte mult să ating forma de la Wimbledon, ca să pot să câştig. Mi-aş dori bineînţeles aurul, dar nu va fi uşor. O să joc în toate probele, ca să am o şansă în plus să iau o medalie”

(Care au fost primele cuvinte ale mamei tale după ce ai câştigat?) Nu prea a avut cuvinte, era foarte emoţionată şi nu putea să vorbească. A spus că doar că este incredibil şi nu îi vine să creadă încă. I-am spus că după câteva zile, poate săptămâni,o să realizeze ce se întâmplă.



(Dacă a discutat cu Covaliu despre portdrapel) L-am rugat acest lucru acum câteva săptămâni, luni, i-am spus că îmi doresc tare mult să se întâmple acest lucru. Şi mi-aş dori, dacă nu e prea mare presiunea, să ne şi spună dacă e de acord.

(Domnul Covaliu, va purta Steagul Simona?) (Covaliu face semn din cap ca da) Da? Uraaa! (râsete şi aplauze. Halep se întoarce spre Covaliu) E înregistrat!

(Mesaj pentru fanii români) Mereu mă susţin, oriunde joc. Este o atmosferă plăcută şi le mulţumesc pentru acest lucru. Simt energia pozitivă pe care mi-o trimis, susţinerea necondiţionată şi îi aştept cu mare drag la cât mai multe turnee.

(Care a fost prima persoană la care te-ai uitat în momentul când ai triumfat?) M-am uitat în loja mea, la familie, la antrenori... eu un lucru instinctual. De fapt, u cred că m-am uitat, imediat după ce s-a terminat punctul m-am uitat în sus.  Am fost foarte bucuroasă”

 


17:51 Despre evenimentul organizat de Primăria Bucureşti pe National Arena, miercuri, de la 19:00: ”Dacă va fi nevoie să împart această bucurie cu oamenii, mă voi duce cu mare drag”.


17:43 Despre noaptea de dinaintea finalei: ”Am dormit chiar foarte bine înaintea finalei, turneul de la Roland Garros de anul trecut m-a ajutat foarte mult, având experienţă mi-a fost mult mai uşor să gestionez, dar bineînţeles acest turneu fiind pe iarbă este mai deosebit dar şi mai greu, mai ales că a trebuit să joc contra Serenei. Am fost destul de lucidă, destul de clară în ce am de făcut şi mi-am jucat şansa, am jucat cât am putut eu de bine şi de aceea am şi reuşit să câştig”.


17:41 Simona a avut un discurs fair-play despre finala cu Serena Williams: ”Este cel mai puternic serviciu în tot circuitul feminin, lovitura de dreapta şi de rever, pot să spun că mai sunt jucătoare care lovesc atât de puternic, dar ea este cea mai bună jucătoare a lumii din toate timpurile şi cred că ocupă primul loc la orice. A fost destul de liniştită aterizarea, doar că am avut eu emoţii pentru că ştiam că mă aşteptaţi aici”.

De asemenea, a avut cuvinte frumoase şi despre Gică Hagi: ”Gheorghe Hagi a fost modelul meu de când eram copil, m-a inspirat, m-a făcut să cred că se poate, chiar dacă sunt sporturi diferite, dar legătură directă nu am avut”.


17:32 Simona Halep a făcut primele declaraţii după ce a revenit în România:

”Este o primire deosebită. N-o să mă repet, pentru că am dat nenumărate declaraţii în aceste zile. Vreau să le mulţumesc membrilor familiei pentru tot sprijinul arătat, antrenorilor pe care i-am avut încă de la începutul tenisului, echipei mele şi Federaţiei Române de Tenis. În plus, vreau să le mulţumesc şi fanilor mei pentru toate gândurile bune pe care mi le-au transmis.

Sunt persoane în viaţa mea care mi-au dat încrederea necesară că pot câştiga asemenea trofee. Doamnei Virginia Ruzici, lui Darren Cahill, care m-a învăţat să am încredere în mine. Îi mulţumesc şi domnului Ţiriac pentru toate sfaturile pe care mi le-a dat, chiar dacă unele au fost mai dure, mi-a dat puterea de a crede că o pot învinge pe Serena Williams [...] De fiecare dată mă întorc cu drag în România”,
a spus Simona.


17:28 Campioana de la Wimbledon le-a prezentat trofeul celor care au aşteptat-o la coborârea din avion.


17:23 Simona Halep a aterizat la Bucureşti. Campioana de la Wimbledon a fost aşteptată, printre alţii,  de Ion Ţiriac, Ilie Năstase şi de ministrul Tineretului şi Sportului - Bogdan Matei.


Afla mai multe despre: simona halepwimbledonromania 

viewscnt
Articole similare