Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Simona Halep a revenit în ţară după ce a fost eliminată de la Wimbledon: ”Nu poţi să le ai pe toate!”

VIDEO | Simona Halep a revenit în ţară după ce a fost eliminată de la Wimbledon: ”Nu poţi să le ai pe toate!”

Tenis

Comentarii

Simona Halep a revenit în ţară după ce a fost eliminată în turul III la Wimbledon. Numărul 1 mondial susţine că i-a fost foarte greu să treacă de pe zgură pe iarbă.

Simona Halep a preferat să nu joace niciun turneu pe iarbă, după ce a câştigat trofeul la Roland Garros. O decizie care avea să se întoarcă împotriva ei. Halep a fost eliminată încă din turul III, când a pierdut în faţa lui Su-Wei Hsieh. La revenirea în ţară, Simona spune că i-a fost foarte dificil să se adapteze la suprafaţa de la Wimbledon:

”Da, cu siguranţă a fost mai puţin bine că n-am avut un meci înainte, dar a fost şi bine, pentru că n-am avut timp să am meciuri, că am mers spre finală la Rolad Garros. Nu poţi să le ai pe toate. M-am simţit bine, a fost bucurie foarte mare că am câştigat la Roland Garros, dar am fost super concentrată pe Wimbledon, dar suprafaţa e dificilă şi n-am prea reuşit să-mi fac jocul. (n.r. întrebată dacă e greu să se adapteze de pe zgură pe iarbă) Da, e foarte greu, e cu totul altceva. Am încercat cât s-a putut să mă adaptez, dar n-a ieşit în ultimul meci”, a declarat Simona Halep.

La Wimbledon, primele 10 jucătoare din lume au fost deja eliminate. Halep n-are o explicaţie pentru aceste surprize: ”Nu ştiu cum să îmi explic şi nu ştiu dacă ar trebui eu să explic. Cred că aşa a fost să fie, şi cele mai jos clasate de locul 10 au jucat mai bine, au avut mai multă încredere”, a mai spus Simona.

Afla mai multe despre: simona halepwimbledontenis 

viewscnt
Articole similare