Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Simona Halep a vorbit despre colaborarea cu Van Cleemput: "Are un stil diferit faţă de Cahill"

VIDEO | Simona Halep a vorbit despre colaborarea cu Van Cleemput: "Are un stil diferit faţă de Cahill"

Tenis

Comentarii

Simona Halep a încheiat colaborarea cu Darren Cahill şi şi-a găsit rapid un alt antrenor. Fostul lider mondial va lucra de acum cu Thierry Van Cleemput.

După săptămâna de Fed Cup, Simona Halep va începe cursa pentru revenirea pe primul loc în clasamentul WTA. Fostul lider mondial va merge la turneele de la Doha şi din Dubai alături de noul antrenor. Van Cleemput va fi alături de Simona, care a vorbit deja despre colaborarea cu belgianul.

"Totul a fost foarte bine, m-am antrenat bine, am început colaborarea şi o să lucrăm împreună. Sper să fie bine, e ceva nou, ceva diferit şi nu o să fie uşor. Dar am încredere că o să fie bine. Modul de antrenament este un pic diferit faţă de ce făceam cu Darren Cahill, personalitatea lui este diferită, este un nou challenge pentru mine şi vom vedea cum o să fac faţă" , a declarat Simona Halep.

Thierry Van Cleemput a sosit la Bucureşti, la 28 ianuarie, pentru va discuta cu Simona Halep despre o posibilă colaborare.

În vârstă de 50 de ani, Thierry Van Cleemput a fost, până de curând, antrenorul lui David Goffin. El l-a pregătit pe numărul 1 belgian din aprilie 2014, jucătorul reuşind să ajungă în Top 10 ATP. El i-a mai pregătit pe Steve Darcis şi Olivier Rochus, iar între 2002 şi 2005 a fost căpitanul nejucător al echipei de Cupa Davis a Belgiei.

Simona Halep a încheiat la sfârşitul anului trecut colaborarea cu antrenorul australian Darren Cahill. La Australian Open, Halep a mai colaborat cu Cahill, dar şi cu căpitanul nejucător al echipei României de Fed Cup, Florin Segărceanu.

Afla mai multe despre: simona haleptenisvan cleemputqatardoha 

viewscnt
Articole similare