Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Simona Halep are urmaşe pe cinste. În hochei. Micile jucătoare au ajuns spaima echipelor de băieţi

VIDEO | Simona Halep are urmaşe pe cinste. În hochei. Micile jucătoare au ajuns spaima echipelor de băieţi
Comentarii

Sâmbătă şi duminică patinoarul TelekomArena din Otopeni găzduieşte cea de a doua ediţie a Cupei Simona Halep la hochei pe gheaţă. O competiţie la care participă zece echipe, fiind susţinută financiar atât de Fundaţia Ion Ţiriac, dar şi de Simona Halep. Pentru a se ridica la exigenţele "şefei", fetele din echipa Simonei Halep au ajuns să bage frica în echipele de hochei ale băieţilor. Le înving aproape de fiecare dată.

Eduard Pană, fostul mare hocheist român, în prezent administratorul patinoarului Telekom Arena a declarat pentru Telekom Sport că notorietatea Simonei Halep a atras la echipa de hochei a fetelor foarte multe doritoare să practice acest sport.

"Sunt tot mai multe fetiţe care vin să practice hocheiul. Toate îşi doresc să facă parte din echipa Simonei. Este extrem de iubită de toată lumea. Câmd Simona are meci ne uităm cu toţii la televizor. Abia la final începem antrenamentul pe gheaţă. Faptul că am ajuns la a doua ediţie a Cupei Simona Halep, se datorează sprijinului direct oferit de domnul Ţiriac, prin intermediul fundaţiei care-i poartă numele dar şi Simonei care susţine financiar această competiţie", a precizat Eduard Pană.

Afla mai multe despre: simona halephochei 

viewscnt
Articole similare