Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Simona Halep - Ashleigh Barty 7-5, 6-4. Liderul mondial, în sferturile turneului de la Cincinnati. Pe cine va întâlni

VIDEO | Simona Halep - Ashleigh Barty 7-5, 6-4. Liderul mondial, în sferturile turneului de la Cincinnati. Pe cine va întâlni

Tenis

Comentarii

Simona Halep, liderul mondial, s-a calificat, vineri, în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati, după ce a învins-o pe australianca Ashleigh Barty, locul 16 WTA, scor 7-5, 6-4.

 

 

În sferturi, Simona Halep o va întâlni pe ucraineanca Lesia Ţurenko, numărul 44 mondial, care a trecut în optimi de rusoaica Ekaterina Makarova, locul 49 WTA, scor 7-6 (5), 6-2.


Simona Halep a învins-o, joi, cu scorul de 4-6, 6-3, 6-3, pe australianca Ajla Tomljanovic, locul 58 WTA, venită din calificări, în turul al doilea al turneului de categorie Premier de la Cincinnati. Meciul a fost întrerupt miercuri, în decisiv, la scorul de 4-3, iar joi Halep a avut nevoie de numai patru minute pentru a termina victorioasă.

Simona a postat şi un mesaj pe Twitter după ce a aflat că încă un meci al său a fost întrerupt:

Tot joi, de la ora 21.00 (vineri, de la ora 04.00, în România), ea ar fi trebuit să dispute partida din optimi, cu Ashleigh Barty, însă o nouă repriză de ploaie a întrerupt meciurile şi întâlnirea liderului WTA a fost amânată pentru a doua zi.

Vineri, învingătoarea din acest meci va trebui să joace două partide, dacă vremea îi va permite. Sportiva care se impune dintre Halep şi Barty va da piept în sferturi cu ucraineanca Lesia Ţurenko, locul 44 WTA, care a învins-o, joi, cu scorul de 7-6 (5), 6-2, pe rusoaica Ekaterina Makarova, locul 49 WTA, într-o oră şi 51 de minute de joc.

Afla mai multe despre: simona halepcincinnatiwtatenis 

viewscnt
Articole similare