Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Simona Halep, declaraţii îngrijorătoare la conferinţă: ”Nu-mi aduc aminte cum am căzut, am dureri la şold”

VIDEO | Simona Halep, declaraţii îngrijorătoare la conferinţă: ”Nu-mi aduc aminte cum am căzut, am dureri la şold”

Tenis

Comentarii

Simona Halep spune că nu-şi aminteşte prea multe lucruri din momentul în care a alunecat şi a căzut în timpul partidei cu Caroline Garcia, din semifinalele Fed Cup.

Simona Halep s-a impus cu 6-7 (6), 6-3, 6-4 în faţa Carolinei Garcia, în semifinalele Fed Cup, însă fostul lider mondial a avut un moment foarte delicat. În finalul primului set, când scorul era 6-6, Simona a aluncat şi a căzut destul de rău. Halep a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a reuşit până la urmă să revină pe teren şi să câştige.

La conferinţa de presă, Simona Halep spune însă că are dureri foarte mare în zona în care s-a lovit. În plus, nu-şi aminteşte mare lucru de la acel moment:

”M-am lovit la şold destul de tare. Nu ştiu, nu-mi aduc aminte cum am căzut, dar am văzut o poză şi exact unde am durea am căzut. Am durere la şold. Mă doare, a început să mă doară din setul 2, de la 3-0, dar am continuat să joc fără să mă gândesc, am ştiut că după o să mă doară mai tare, pentru că, atunci când se răceşte corpul, loviturile şi accidentările dor mai rău”, a declarat Simona Halep.

Afla mai multe despre: simona halepfed cup 

viewscnt
Articole similare