Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Simona Halep este pregătită pentru Jocurile Olimpice! Şi-a ales partenerul pentru dublu mixt

VIDEO | Simona Halep este pregătită pentru Jocurile Olimpice! Şi-a ales partenerul pentru dublu mixt

Tenis

Comentarii

Simona Halep, numărul opt WTA, şi-a ales partenerul pentru proba de dublu mixt, în eventualitatea în care va participa la Jocurile Olimpice de anul viitor, de la Tokyo.

Simona îşi doreşte foarte mult să joace în Japonia şi să îşi adauge în palmares şi o medalie olimpică, pentru că la ediţia precedentă, de la Rio, nu a participat. Dezvăluirea în legătură cu partenerul Simonei nu a fost făcută de ea, ci de Marius Copil, colegul ei de la Sports Festival, acolo unde România se va duela cu Italia la tenis, sâmbătă, în direct la Telekom Sport.

"Din câte am înţeles Simona va juca împreună cu Horia. Pe noi era o bătaie la conferinţă când am avut-o la Comitetul Olimpic. Niculescu îşi dorea să joace cu noi. Cu mine sau cu Florin şi sper să pot să participă şi la dublu mixt".

Marius Copil, locul 80 ATP, a vorbit şi despre colaborarea cu Andrei Pavel, care este antrenorul său: "Încep să recâştig încredere în jocul meu, să vină şi victoriile. Am deja trei victorii pe iarbă după aceea am pierdut un meci greu, dar sunt foarte mulţumit de cum decurg antrenamentele şi cum merge jocul meu".

Afla mai multe despre: marius copilsimona halep 

viewscnt
Articole similare