Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Simona Halep, huiduită pe arena din Adelaide. Afirmaţia care i-a enervat pe foarte mulţi fani: ”Poate n-ar trebui să asculţi chiar tot ce-ţi spune Darren” :)

VIDEO | Simona Halep, huiduită pe arena din Adelaide. Afirmaţia care i-a enervat pe foarte mulţi fani: ”Poate n-ar trebui să asculţi chiar tot ce-ţi spune Darren” :)

Tenis

Comentarii

Simona Halep a reuşit să-şi atragă în glumă huiduielile suporterilor, după o afirmaţie făcută la finalul meciului demonstrativ cu Ashleigh Barty, care s-a disputat la Adelaide.

Simona Halep a câştigat primul meci din acest an. Tenismena antrenată de Darren Cahill s-a impus cu 3-6, 6-1, 10-8 în faţa liderului mondial Ashleigh Barty, în cadrul turneului demonstrativ de la Adelaide. La final, într-o atmosferă foarte relaxată, Simona Halep şi-a atras în glumă huiduielile unui grup de suporteri.

Simona Halep, huiduită de mai mulţi fani când a dezvăluit cu ce echipă din Australia ţine

La interviurile de după meci, Simona a venit foarte relaxată şi pusă pe glume. Printre altele, sportiva în vârstă de 29 de ani le-a explicat suporterilor din Adelaide că are sentimente speciale pentru acest oraş, deoarece aici s-a născut antrenorul ei, Darren Cahill.

Într-un dialog amuzant cu reporterul, Simona Halep le-a mărturisit fanilor că a ajuns să susţină echipa de fotbal australian Port Adelaide, cea a cărei fan este şi Cahill. A fost momentul în care mai mulţi suporteri au huiduit-o în glumă pe Simona, în contextul în care echipa Adelaide Crows, rivalat celor de la Port Adelaide, se bucură de o susţinere importantă.



Halep: Mă simt ca o localnică puţin, trebuie să recunosc, pentru că Darren este de aici şi mi-a dat energia oraşului. De asemenea, m-a făcut să susţin o echipă de fotbal. Ar trebui să spun despre ce echipă e vorba?
Reporter: Poţi să spui, dar cred că este vorba despre cealaltă echipă, nu despre cea care îmi place mie. Trebuie să fii atentă.
Halep: Sunt încrezătoare, Port Adelaide. (n.r. o parte din fani huiduie)
Reporter: Poate n-ar trebui să asculţi chiar tot ce-ţi spune Darren Cahill.
Halep: Ba da, am încredere în el, aşa că ştiu că Port Adelaide este o echipă bună.
Reporter: Dacă ai încredere în Darren, aceasta este prima ta greşeală, Simona.

Cum Australia a reuşit să treacă peste pandemia de coronavirus, meciul dintre Simona şi Barty s-a jucat cu tribunele pline. Ulterior, Simona Halep a postat pe reţelele de socializare un mesaj în care susţine că suporterii i-au lipsit extrem de mult: ”Să împart terenul cu  Ashleigh Barty este întotdeauna un deliciu, dar în această seară, la Adelaide, cu fanii care s-au bucurat în tribune, a fost ceva special”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare