Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Simona Halep a fost invitată la o emisiune TV în SUA şi i-a uimit pe americani. Ce a declarat despre Serena Williams

VIDEO | Simona Halep a fost invitată la o emisiune TV în SUA şi i-a uimit pe americani. Ce a declarat despre Serena Williams

Tenis

Simona Halep i-a impresionat pe cei de la Tennis Channel cu respectul pe care numărul 1 mondial i-l poartă Serenei Williams. Jucătoarea născută în Constanţa spune că Serena este cea mai bună jucătoare din lume, deşi americanca are o formă slabă după revenire.

Halep a fost invitată la postul Tennis Channel imediat după ce a trecut cu 7-5, 6-1 de Qiang Wang, în optimile Indian Wells. Liderul WTA a arătat multă modestie şi a impresionat cu respectul pe care i-l poartă Serenei Williams.

Moderator: Eşti cea mai bună jucătoare din lume. Te simţi diferit?

Simona Halep: Ei bine, sunt numărul 1 în lume, dar nu sunt şi cea mai bună. Serena este, în opinia mea, cea mai bună jucătoare din lume. Dar savurez momentul, îmi place acest loc, muncesc în fiecare zi pentru a-mi păstra poziţia şi sper că într-o zi voi voi câştiga şi un Grand Slam.

Simona a fost întrebată şi despre prezenţa ei la meciul Serena - Venus, scor 3-6, 4-6: ”Am fost la meci pentru că ador felul în care joacă ele la această vârstă, sunt foarte motivate şi am multe lucruri de învăţat de la ele”, a mai spus Simona.

Moderatorul s-a arătat surprins de felul în care Simona vorbeşte despre Serena, astfel că a întrebat-o dacă americanca a ajutat-o să obţină contractul cu Nike: ”Domnul Ţiriac a făcut-o şi e mare lucru pentru mine. Sunt foarte fericită, am visat dintotdeauna să joc în echipament Nike”.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta