Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Simona Halep, încrezătoare după victoria cu Garbine Muguruza. "Am un sentiment extrem de plăcut când o înving. Este una dintre cele mai bune jucătoare din lume"

VIDEO | Simona Halep, încrezătoare după victoria cu Garbine Muguruza. "Am un sentiment extrem de plăcut când o înving. Este una dintre cele mai bune jucătoare din lume"

Tenis

Comentarii

Simona Halep a învins-o, duminică, pe Garbine Muguruza, scor 6-3, 4-6, 6-4, în semifinalele turneului WTA de la Roma. În ultimul act, românca o va întâlni pe Karolina Pliskova.

Numărul 2 WTA, Simona Halep a recunoscut că întotdeauna victoriile contra Garbinei Muguruza îi oferă un sentiment de încredere, deoarece o consideră una dintre cele mai puternice jucătoare din lume, fostă număr 1 WTA, chiar dacă în acest momentu nu mai este în TOP 10.

"O victorie împotriva ei este întotdeauna una importantă, pentru că este o adversară dificilă şi o jucătoare foarte bună, aşa că am un sentiment extrem de plăcut atunci când o înving. Mă simt încrezătoare după ce am reuşit să câştig acest meci, ştiu că am avut mai multe ocazii de a încheia jocul mai repede dar aşa cum am văzut cu toţii ea nu s-a dat bătută şi a luptat până la final. Sunt fericită că am fost puternică pe final şi am reuşit să fiu agresivă atunci când aveam mai mare nevoie. Cred că este una dintre cele mai bune jucătoare din lume, chiar dacă nu mai este în top 10 acum"

În ultimul act, Simona Halep o va întâlni pe Karolina Pliskova din Cehia, care a trecut în semifinale de conaţionala Marketa Vondrousova, scor 6-2, 6-4.

La capitolul meciurilor directe în turneele WTA, Halep are 7 victorii, Pliskova are 3. Pe zgură, scorul este 1-1.  

"Va fi un meci greu, indiferent împotriva cărei adversare voi juca, dar cred că acum sunt mai matură, aşa că să sperăm că mâine voi fi mai bună şi voi câştiga", a declarat Halep, înainte a afla cu cine va juca în ultimul act.

 

Afla mai multe despre: tenis 

viewscnt
Articole similare