Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Simona Halep şi-a povestit copilăria în presa din Australia: ''Iubeam handbalul când eram în liceu"

VIDEO Simona Halep şi-a povestit copilăria în presa din Australia: ''Iubeam handbalul când eram în liceu"

Tenis

Comentarii

Simona Halep, locul 15 WTA şi favorită 14, va evolua cu poloneza Magdalena Frech, locul 105 mondial, în primul tur la Australian Open, conform tragerii la sorţi de joi.

Simona Halep şi-a povestit copilăria în presa din Australia: ''Iubeam handbalul când eram în liceu" 

Halep se pregăteşte intens de debutul la Australian Open. În timpul liber, Halep a acordat şi un scurt interviu în Australia în care a vorbit despre pasiunea pe care o are pentru sport. Ea a povestit amintiri din copilărie şi a dezvăluit că îi plăcea să joace handbal în liceu!

"Îmi place sportul în general, nu doar tenisul. Îmi place să ies din casă. Cred că este sănătos să ieşi şi să alergi sau să te duci la sală, să practici alte sporturi. Când am ocazia, fac şi eu asta.

Iubeam handbalul când eram în liceu. A fost frumos să pot juca, m-a ajutat şi la tenis să am putere mai multă", a spus Simona Halep într-un interviu acordat reprezentanţiilor de la Australian Open.

În turul trei, Halep ar putea evolua contra britanicei Emma Răducanu, care joacă în primul tur cu americanca Sloane Stephens.

Simona Halep, câştigătoare a turneului Melbourne Summer Set 1, a urcat de pe locul 20 pe locul 15, cu 2.791 de puncte, în clasamentul WTA publicat luni. Ierarhia este condusă în continuare de Ashleigh Barty, cu 8.051 de puncte.

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare