Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Simona Halep şi Sorana Cîrstea s-au antrenat împreună la Cincinnati! Reacţie grăitoare a unui fan: "Te rog, spune-mi asta! E o veste uriaşă"

VIDEO | Simona Halep şi Sorana Cîrstea s-au antrenat împreună la Cincinnati! Reacţie grăitoare a unui fan: "Te rog, spune-mi asta! E o veste uriaşă"

Tenis

Comentarii

Simona Halep şi Sorana Cîrstea, poate cele mai bune jucătoare de tenis din România ultimilor 10 ani, s-au antrenat împreună înaintea turneului de la Cincinnati.

VIDEO  | Simona Halep şi Sorana Cîrstea s-au antrenat împreună la Cincinnati

Cele două românce vor participa în perioada următoare la turneul de la Cincinnati, în State, iar Simona şi Sorana au lăsat orgoliile la o parte şi s-au antrenat împreună pe terenul central. Sportivele au fost filmate şi clipul a ajuns pe YouTube, iar faii au reacţionat cu uimire, cunoscute fiind neînţelegerile dintre Halep şi Cîrstea.

"Te rog, spune-mi că ai mai multe filmări. Faptul că Simona şi Sorana se antrenează împreună e o veste uriaşă!", a scris un fan în secţiunea de comentarii de pe YouTube.

În primul tur, care va avea loc luni, 16 august, Simona Halep se va duela cu Magda Linette (29 de ani, 44 WTA), pe care o conduce cu 1-0 la scorul meciurilor directe. În ceea ce o priveşte, Sorana Cîrstea va da piept cu Jil Teichmann (24 de ani, 65 WTA). În confruntările dintre cele două, Cîrstea are avantaj clar, scor 3-0, dar toate meciurile au avut loc în 2016, înainte de ascensiunea jucătoarei din Elveţia.

Turneul de la Cincinnati va avea premii totale în valoare de 1,8 milioane de dolari şi se va desfăşura în perioada 16-22 august.

Afla mai multe despre: simona halepsorana cirsteaantrenamentvideocincinnati 

viewscnt
Articole similare