Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Simona Halep susţine o campanie pentru copiii născuţi prematur: ”Putem să salvăm multe vieţi”

VIDEO | Simona Halep susţine o campanie pentru copiii născuţi prematur: ”Putem să salvăm multe vieţi”

Tenis

Comentarii

Simona Halep a participat astăzi la campania ”Un joc pentru o secundă”, prin care Dorna donează bani pentru ajutorarea copiilor născuţi prematur. Până acum, au fost dotate 50 de maternităţi.

Revenită în ţară după ce a câştigat Roland Garros, Simona Halep şi-a făcut timp şi pentru o cauză umanitară. Liderul WTA a participat la o campanie lansată de Dorna - unul dintre sponsorii ei - prin care sunt ajutaţi copiii care se nasc prematur. Până acum, compania a donat 600.000 de euro, bani ce au fost folosiţi pentru dotarea a 50 de materintăţi.

Simona Halep, care a ţinut o fetiţă în braţe pe parcursul interviului, îşi îndeamnă fanii să contribuie cât mai mult la această campanie, deoarece copiii născuţi prematur au nevoie de aceste donaţii:

”Iubesc copiii, aşa cum bine se vede, am aici o prinţesă, m-a emoţionat mereu această campanie şi mă bucur că pot să ajut. Şi pentru mine înseamnă foarte mult o secundă, poate schimba situaţia meciului, este foarte importantă, însă nu se poate compara cu secundă pe care aceşti copii născuţi prematur au nevoie. Este o fracţiune de secundă care, probabil, m-a ajutat să câştig acest Grand Slam mult dorit şi mult muncit. Dacă ne unim şi ne angajăm în acest proiect, putem să salvam multe vieţi.

”(n.r. întrebată care a fost cea mai frumoasă secundă din viaţa ei) Sâmbătă, pe terenul de tenis, când am ridicat trofeul, dar în viaţa personală, atunci când s-a născut nepoţica mea”, a declarat Simona Halep.

Afla mai multe despre: simona haleproland garrosun joc de o secunda 

viewscnt
Articole similare