Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Simona Halep - Venus Williams 6-3, 6-3. Românca a spulberat-o pe Venus şi merge în sferturi la Miami

VIDEO | Simona Halep - Venus Williams 6-3, 6-3. Românca a spulberat-o pe Venus şi merge în sferturi la Miamigalerie foto

Tenis

Comentarii

Simona Halep a trecut fara prea mari probleme in optimile de la Miami de Venus Williams. Tripla campioana de la Miami nu a avut nicio sansa in fata sportivei romance, care s-a impus la final in doua seturi: 6-3,6-3.

Simona a fost clar jucatoarea mult mai bună în această partida. Primul serviciu a funcţionat perfect de cele mai multe ori, iar adversara n-a găsit soluţii la loviturile fulgerătoare expediate din spatele terenului.

De altfel, Williams, chiar dacă a dat la un moment dat semne de revenire, n-a putut susţine un nivel de intensitate ridicat pentru mai multe schimburi de mingi la rând. A fost un meci în care Venus a fost mult sub standardul ei, iar Simonei i-a ieşit aproape totul.

De doar 33 de minute a avut nevoie Simona Halep pentru a tranşa primul set în favoarea sa. Românca a lovit excelent atât cu forehand-ul cât şi cu reverul şi a găsit în permanenţă răspuns la loviturile lui Venus. Halep a avut mult mai multă intensitate în execuţii, iar adversara sa a fost clar depăşită în cele mai multe momente ale jocului.

Aproape fiecare schimb de mingi a găsit-o în dificultate pe sportivă în vârstă de 39 de ani, care a acuzat probabil şi probleme fizice pe parcursul duelului din primul set. Fostul lider mondial a scăpat din mai toate situaţiile care puteau deveni complicate şi a profitat de fiecare şansă ivită de erorile neforţate (numeroase) comise de sora Serenei Williams.

Americanca a încercat să schimbe tactica din mers, dar loviturile sale nu şi-au atins ţinta de prea multe ori. Forehand-ul excepţional al Simonei nu a dat niciodată greş în primul set, iar 33 de minute i-au fost suficiente pentru a-şi spulberă adversara.

Nici setul doi n-a fost mult diferit. Halep a făcut break la 3-1 şi şi-a facilitat drumul spre sferturile de finală ale turneului de la Miami. Nu mai puţin de 22 de greşeli neforţate a comis Venus Williams după 55 de minute din meci şi Simona a obligat-o să plătească scump acest preţ. 75 % dintre punctele jucate cu primul serviciu au fost câştigate de Halep în setul secund!

Reverul în lung de linie este lovitură cea mai bună din arsenalul ambelor jucătoare, dar în acest duel l-am văzut executat doar de către sportivă noastră. A făcut-o în setul doi printr-o execuţie care a stârnit aplauze furtunoase.

Simona merge pentru a patra oară în carieră în sferturile de finală de la Miami la capătul unei prestaţii mult mai solide şi mult mai rapide decât în meciul cu Polonă Hercog. Uzura fizică din meciul cu Hercog nu s-a văzut în jocul Simonei, care a închis duelul cu Venus Williams în doar o ora şi 15 minute.

Simona Halep va juca în sferturile de finală împotriva câştigătoarei din duelul Yafan Wang (50 WTA) - Qiang Wang (18 WTA). 


Simona Halep - Venus Williams LIVE ► 6-3 / 6-3

Update 00:53  Game, set şi meci pentru Simona Halep, care avansează în faza sferturilor de finală ale turneului de la Miami. Românca îşi continuă drumul spre recuperarea primului loc mondialWilliams are minge de break la scorul de 5-3 însă Simona o anulează rapid. Câştigă două mingi consecutive şi o pune la respect pe americancă.

 

 

Update 00:50 5-3. Rever în lung de linie din alergare la mijlocul game-ului, iar Venus a rămas fără replică. Americana reuşeşte totuşi să se impună la capatul unui game bun, dar aşteaptă serviciul Simonei pentru câştigarea partidei

Update 00:39 5-2. Românca şi-a mai controlat odată rivala pe propriul serviciu şi e aproape să închidă meciul. A trecut o oră din joc, iar Venus serveşte ca să rămână în meci

 

 

Update 00:35 4-2. Venus îşi adjudecă în sfârşit un game. A servit bine de această dată, dar a continuat să comită erori neforţate. 22-12 este scorul greşelilor neforţate "în favoarea" lui Venus, după 55 de minute din meci. Simona ceva mai rigidă în acest game pe forehandul adversarei sale.

Update 00:30 4-1. Fără probleme! De la 1-1 se face 4-1, iar Simona este clar jucătoarea mult mai bună în acest meci

 

 

Update 00:27 3-1. Bravo Simona! Break pe serviciul adversarei la zero şi sportiva noastră se îndreaptă spre o victorie facilă

Update 00:23 ► 2-1. Tot la zero câştigă şi Simona pe serviciul său. Se joacă foarte bine pe primul serviciu în acest debut de set doi

Update 00:21 ► 1-1. Game la zero reuşit de Venus Williams pe propriul serviciu

 

 

Update 00:18 1-0. Debut perfect pentru Simona şi în setul 2. Românca a servit perfect în reverul lui Venus şi a pus-o în mare dificultate. A pierdut un singur punct în ultimele 3 game-uri de serviciu şi Simo începe într-o notă înaltă şi acest game

Setul 2: Simona a câştigat pe serviciul lui Venus primul set şi serveşte acum prima. Nu mai puţin de 7 seturi consecutive a câştigat Halep în ultimele meciuri directe cu Venus Williams. 6-3 în primul set după 33 de minute de joc

 

 

Update 00:14 Set Simona Halep!! Cu o lovitură de dreapta foarte bună, Venus dă semne de revenire în acest game. Americanca a egalat la 30, dar Simona a prins prima minge de set şi a concretizat-0. Venus produce mai multe greşeli neforţate decât lovituri câştigătoare

Update 00:10 5-3 Simona arată siguranţă pe serviciul ei. Passing în lungul liniei la 15-0, iar Venus se clatină. Serviciul de asemenea foarte bun o scoate pe Williams din pasa bună în care intrase. As la interior şi românca face 5-3, fiind aproape de câştigarea primului set

Update 00:06 4-3. Schimbări de direcţie inspirate ale americancei, care încearcă să schimbe ceva, din mers, în jocul ei. Simona loveşte bine cu forehand-ul şi găseşte în permanenţă răspuns la loviturile lui Venus. Sora Serenei are ceva mai mult noroc în acest game şi reuşeşte să se impună, cu toate că Simo a egalat la 40.

 

 

Update 00:03 4-2. Ce reacţie are Simona Halep! Venus i-a pus probleme pe propriul serviciu, dar un rever fantastic a făcut-o să câştige uşor game-ul

Update 23:58 3-2. Venus a fost dominată şi controlată până acum, cu mici excepţii, dar a regăsit forţa să echilibreze meciul. Îşi câştigă serviciul deşi a fost condusă cu 0-40. Simona a greşit câteva mingi şi a picat în plasa riscant înstinsă de americancă

Update 23:54 3-1. Este prima dată când Venus arată că e în meci. Sportiva în vârstă de 39 de ani reuşeşte să recupereze un game. Simona nu a avut precizie în loviturile expediate în acest game. 

Update 23:50 3-0 pentru Halep! Simona controlează autoritar meciul, iar Venus nu produce mare lucru. A fost însă cel mai disputat game de până acum. 

 

 

Update 23:44 ► 2-0 pentru Simona. Sportiva noastră îşi câştigă fără probleme serviciul

Update 23:40  1-0. Simona reuşeşte primul break al partidei! Debut excelent pentru românca noastră, care a intrat mult mai bine în meci decât americanca. 

 

 

Setul 1: Venus Williams serveşte prima. Este al 7-lea duel direct dintre cele două jucătoare


Halep şi Williams sunt deja la încâlzire pe terenul principal. Numărul 3 WTA vizează finala şi recuperarea primului loc mondial. Partida stă să înceapă. Hai Simona!

Update 23:30 Ne pregătim de meciul Simonei!

 

 

Update 22:00 Meciurile de la Miami s-au reluat. Partida Simonei cu Venus Williams se joacă după meciul Federer - Krajinovic

Update 20:00  Ploaia dă peste cap calculele organizatorilor de la Miami. Partidele au fost întrerupte momentan, iar ora meciului dintre Simona Halep şi Venus Williams poate fi modificată. 

Partida este a treia de pe arena centrală, după un meci feminin, Petra Kvitova - Caroline Garcia, care începe la ora 18.00, şi altul masculin, Roger Federer - Filip Krajinovici (în direct pe Telekom Sport 3).

Simona Halep - Venus Williams, la egalitate! Avantajul Simonei

Venus Williams şi Simona Halep sunt la egalitate, scor 3-3, la întâlnirile directe, însă românca a câştigat clar ultimele trei confruntări.

Simona Halep s-a impus în meciul din optimile de finală ale turneului de la Roma, din 2015, cu scorul de 6-2, 6-1, şi în cel din optimile de finală ale turneului de la Montreal, de anul trecut, cu 6-2, 6-2.

Ultima lor partidă a avut loc în turul al treilea al AusOpen, din acest an, când Halep a câştigat cu scorul de 6-2, 6-3.

Pentru a ajunge în optimi la Miami Open, Simona Halep le-a eliminat pe Taylor Townsend (96 WTA), în turul 2, şi Polona Hercog (93 WTA), în turul 3. Dacă partida cu Taylor Townsend a fost tranşată uşor de Halep, scor 6-1, 6-3, meciul cu Hercog a fost unul de mare luptă şi a întrebuinţat-o serios pe Simona. Aceasta s-a impus în trei seturi, scor 5-7, 7-6, 6-2, după un meci care a durat două ore şi 50 de minute.

Probleme la genunchi pentru Halep înainte de şocul cu Venus Williams

Simona Halep a declarat că accidentarea suferită la genunchiul stâng nu i-a afectat prea mult evoluţia din meciul cu Polona Hercog, contând pentru turul al treilea al Miami Open.

"Nu m-a afectat prea mult. Îl simt (n.r. - genunchiul), simt încă durere în genunchiul meu. Sper că nu este foarte periculos", a declarat Halep.

Despre noul ei antrenor, Daniel Dobre, fostul lider WTA a declarat că nu poate compara niciun tehnician cu Darren Cahill.

"Am lucrat împreună (n.r. - cu daniel Dobre). M-a ajutat la câteva turnee. Cred că este cea mai bună decizie pe care am luat-o în această perioadă. Nu voi compara niciodată vreun antrenor cu Darren. Cred că am avut cele mai bune rezultate din viaţa mea cu Darren. Am înţeles tot, chiar dacă el vorbea în limba engleză. Dar este bine că am un antrenor român, deparece poate mă pot exprima mai bine", a spus ea.

Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 2, a învins-o, duminică, în turul al treilea al Miami Open, cu scorul de 5-7, 7-6 (1), 6-2, pe slovena Polona Hercog, locul 93 WTA, prezentă pe tabloul principal ca lucky loser.

Jucătoarea română a cerut un time-out medical la scorul de 2-3, în primul set, pentru o problemă la genunchiul stâng, iar accidentarea poate explica o oarecare lipsă de mobilitate a ei, în partida de duminică.

Halep: "E mereu greu cu Venus Williams! Voi fi motivată!"

Simona Halep a declarat, duminică, după victoria din turul al treilea al Miami Open, cu Polona Hercog, că este pregătită şi motivată să o înfrunte pe Venus Williams, în optimile de finală ale competiţiei.

"Este întotdeauna dificil împotriva lui Venus. Nu o să spun că o să fie uşor pentru că am câştigat ultimele trei meciuri cu ea. Voi fi motivată, voi fi pregătită să joc. Sper că voi fi sută la sută", a declarat Halep.

Afla mai multe despre: simona halepvenus williams 

viewscnt
Articole similare