Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Simona i-a lăsat mască. Halep a folosit lovitura sa de paradă şi a uimit pe toată lumea la Australian Open. Kontaveit, fără reacţie

VIDEO | Simona i-a lăsat mască. Halep a folosit lovitura sa de paradă şi a uimit pe toată lumea la Australian Open. Kontaveit, fără reacţie

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep (28 de ani, 3 WTA) a reuşit cea mai spectuloasă lovitură în meciul cu Anett Kontaveit (24 de ani, 31 WTA), câştigat cu 6-1, 6-1, în urma căruia s-a calificat în semifinale la Australian Open 2020. "Simo" a încheiat conturile în mai puţin de o oră şi a reuşit o lovitură care i-a lăsat cu gura căscată pe fanii de pe arenă şi din faţa televizoarelor.

Simona a folosit lovitura ei de paradă, un rever în lung de linie cu două mâini, la scorul de 1-0 pentru ea, pe serviciul lui Kontaveitt. Estona şi-a pierdut serviciul şi Halep a făcut 2-0.

Pe contul oficial de Twitter al Australian Open a fost aleasă cea mai frumoasă lovitură a partidei dintre Simona Halep şi Anett Kontaveit. Este vorba de un rever în lung de linie pe care românca îl expediază dintr-o poziţie foarte grea, în plină defensivă.

În semifinale, Simona Halep o va întâlni pe Garbine Muguruza, într-o partidă care se va disputa joi, nu înainte de ora 6:30, ora României. Prima semifinală de pe Rod Laver Arena va fi Ashleigh Barty – Sofia Kenin, partidă programată să înceapă de la ora 05:00.

Afla mai multe despre: simona halepaustralian open 2020lovituravideo 

viewscnt
Articole similare