Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sindromul "Karius" loveşte din nou. Gafă incredibilă a noului portar al lui Liverpool

VIDEO | Sindromul "Karius" loveşte din nou. Gafă incredibilă a noului portar al lui Liverpool

Liverpool

Comentarii

Goalkeeper-ul brazilian Alisson Becker, succesorul lui Loris Karius în poarta echipei Liverpool, a comis o gafă care l-ar face invidios până şi pe germanul care s-a despărţit în această vară de "Cormorani".

Pentru o scurtă perioadă cel mai scump portar din istorie, în urma transferului la Liverpool, Alisson s-a făcut de râs, sâmbătă după-amiază, în partida din deplasare cu Leicester City. Mai exact, în minutul 63, portarul brazilian a primit o pasă incomodă din partea lui Virgil van Dijk şi, în loc să joace simplu, a ales să îl întoarcă pe Iheanacho, care venise în presing. Alisson s-a încurcat, însă, în minge, iar atacantul nigerian a reuşit să îl deposedeze şi să trimită o pasă cu latul în faţa porţii pentru Ghezzal, care a reluat simplu şi a înscris.

 

 

Din fericire pentru sud-american, Liverpool avea un avantaj de două goluri, iar scorul a rămas 2-1 până la final. A fost primul gol încasat de Alisson Becker, în cele patru etape din Premier League. Liverpool este liderul campionatului, cu maximum de puncte.

62,5 milioane de euro a plătit Liverpool pentru aducerea lui Alisson Becker de la AS Roma, în această vară. De altfel, până la transferul lui Kepa Arrizabalaga la Chelsea, brazilianul a fost cel mai scump portar din istorie.

Afla mai multe despre: kariusgafaliverpool 

viewscnt
Articole similare