Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Singurul jucător de la CFR Cluj despre care Bergodi crede că poate juca în echipa lui Lazio: ”E puternic”

VIDEO | Singurul jucător de la CFR Cluj despre care Bergodi crede că poate juca în echipa lui Lazio: ”E puternic”

UEFA Europa League

Comentarii

Cristiano Bergodi spune că a urmărit cu detaşare CFR Cluj - Lazio 2-1, deşi i-a pregătit pe ”feroviarii” şi a fost un jucător emblematic pentru echipa din Roma.

Bergodi a jucat la Lazio în perioada 1989-1996 şi a antrenat-o pe CFR Cluj în sezonul 2006-2007, dar spune că a urmărit relaxat meciul dintre cele două echipe şi n-a ţinut cu mine. Totuşi, antrenorul lui FC Voluntari susţine că i-a avertizat pe cei de la Lazio că CFR Cluj este o echipă foarte dificilă. Bergodi l-a remarcat Omrani, autorul golului victoriei, despre care spune că ar avea loc la Lazio.

”Nu mă interesează deloc de Lazio, ci de Voluntari. Aseară am văzut un meci frumos, ca fost jucător al lui Lazio şi am văzut că a meritat CFR. (Cu cine aţi ţinut?) Nu am ţinut cu nimeni, m-am uitat ca antrenor. Eram curios cum se descurcă Clujul împotriva unei echipe puternice, precum Lazio. Le-am spus şi ziariştilor italieni: ”aveţi grijă, că dacă nu luaţi în serios acest meci...” Şi s-a văzut ce s-a întâmplat. Am spus că Omrani e cel mai bun jucător. A meritat Clujul să câştige meciul.

Pentru ei (n.r. Lazio) e important campionatul, pentru că sunt 4 locuri de Champions League şi atunci Napoli, Inter, Lazio şi Roma dar asta nu este o justificare pentru că Lazio este oricum o echipă puternică. Trebuia să facă un rezultat pozitiv. A pierdut meritat.



(Omrani ar putea juca la Lazio?) Da, pentru că e un jucător puternic. Îmi place mult Omrani, l-am cunoscut în acest an pentru că nu-l ştiam dar e un jucător foarte bun”,
a declarat Cristiano Bergodi.

Afla mai multe despre: cristiano bergodi 

viewscnt
Articole similare