Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Siropul de arţar i-a dat bătăi de cap lui Halep! Campioana noastră a picat testul primit de la organizatorii Rogers Cup

VIDEO | Siropul de arţar i-a dat bătăi de cap lui Halep! Campioana noastră a picat testul primit de la organizatorii Rogers Cup

Simona Halep

Comentarii

Organizatorii turneului Rogers Cup le-au supus pe sportivele prezente la competiţie la o provocare inedită. Acestea au fost nevoite să recunoască gustul siropului de arţar din patru pahare diferite. Simona Halep nu a trecut testul. În schimb, Bianca Andreescu, Eugenie Bouchard şi Leylah Fernandez, toate din Canada, nu au întâmpinat nicio problemă.

Alături de Halep, la concurs au mai luat parte Bianca Andreescu, Eugenie Bouchard, Naomi Osaka, Karolina Pliskova, Leylah Fernandez, Ashleigh Barty şi Kiki Bertens. 

Acestea au avut în faţă patru pahare diferite care conţineau sirop de masă, miere, sirop cu puţin zahăr şi vestitul sirop de arţar. 

Înainte de a începe provocarea, Halep a recunoscut că nu a gustat niciodată sirop de arţar. Organizatorii au liniştit-o imediat: ”Nu te teme”, i-au transmis aceştia. 

Din cele patru băuturi pe care le-a avut în concurs, campioana noastră a recunoscut imediat gustul de miere. ”Aceasta este mierea. Este puţin cam dificil. Toate sunt la fel?” s-a amuzat Halep. 

Aşa cum era de aşteptat, învingătoare au ieşit reprezentantele Canadei, Bianca Andreescu, Eugenie Bouchard şi Leylah Fernandez.

 

 

 

 

 

Afla mai multe despre: simona haleprogers cupconcursarţar 

viewscnt
Articole similare