Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Situaţie alarmantă la Gaz Metan! Veteranul Pleşca a recunoscut: "Ne-am făcut de râs"

VIDEO | Situaţie alarmantă la Gaz Metan! Veteranul Pleşca a recunoscut: "Ne-am făcut de râs"

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Răzvan Pleşca, portarul veteran de la Gaz Metan Mediaş, a recunoscut forma slabă a echipei şi haosul care este la Mediaş în această perioadă.

Portarul este dezamăgit de ceea ce s-a întâmplat cu echipa în play-off şi de faptul că Gaz Metan nu a arătat că este la acelaşi nivel cu celelalte echipe

"Ne-am propus la altceva la intrarea în play-off, ne-am făcut de râs. Nu e nicio performanţă să intri în play-off să faci trei puncte. Pe noi ne-a afectat mai tare pandemia, ne-au plecat sponsorii, jucătorii, antrenori. Chiar şi aşa trebuia să facem mai multe puncte, atunci le dăm dreptate celor care le spun că merită să ajungă în play-off unele echipe", a spus Pleşca după meciul pierdut cu FCSB. 

Haosul de la Mediaş nu este doar pe teren, ci şi în interiorul clubului. Pleşca nu ştie cine conduce cu adevărat clubul şi dacă Edward Iordănescu se va întoarce la echipă: 

"Momentan nu avem conducere. Se judecă la tribunal. Aici întotdeauna a fost stabilitate, a fost o echipă bună, eu sper să se rezolve cât mai repede aceste probleme şi la anul să ne luptăm la un loc în play-off. 

Momentan nu ştim nimic, aşteptăm să se termine sezonul. Probabil conducerea care va fi desemnată va decide. Noi am vrea şi la anul să ne batem pentru un loc în play-off", a mai spus portarul. 

Afla mai multe despre: gaz metanrazvan plesca 

viewscnt
Articole similare