Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Situaţie critică la Dunărea Călăraşi. Alexa a rămas fără singurul atacant din lot: "Pentru el este gata acest campionat"

VIDEO | Situaţie critică la Dunărea Călăraşi. Alexa a rămas fără singurul atacant din lot: "Pentru el este gata acest campionat"

Dunarea Calarasi

Comentarii

Dunărea Călăraşi a remizat pe teren propriu, 0-0, cu FC Hermannstadt şi a rămas pe locurile retrogradabile, dar problemele la Călăraşi sunt mult mai grave. Dan Alexa a rămas fără singurul atacant din lot.

Mediop a ieşit accidentat în prima repriză, iar în cuvintele lui Dan Alexa, "previziunile sunt sumbre": "Din păcate, este singurul nostru atacant pe care îl avem în lot. Va sta cel puţin o lună de zile. Pentru el este gata acest campionat. Îmi pare rău pentru el, sper să îşi revină mai repede, dar e foarte greu să spun acum cât va sta".

Antrenorul celor de la Dunărea a vorbit, la microfonul Telekom Sport, şi despre straniul caz al jucătorilor cu nume, care însă nu confirmă: "Sunt jucători cu experienţă într-adevăr, dar care vin după perioadă foarte lungi de inactivitate. Sunt jucători care nu au jucat de aproape un an de zile. Este foarte greu să îşi găsească ritmul. Au perioade în care îşi arată valoarea, dar dispar din joc. Sunt mulţi jucători pe care am putut să îi luăm în momentul când nu aveau echipe, dar i-am luat extrem de târziu".

Pentru Dunărea urmează meciul cu Dinamo, în direct la Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: dunarea calarasidan alexa 

viewscnt
Articole similare