Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Situaţie incredibilă în Liga a II-a. O echipă înfiinţată peste noapte a învins o pretendentă la promovare

VIDEO | Situaţie incredibilă în Liga a II-a. O echipă înfiinţată peste noapte a învins o pretendentă la promovare

Liga 2

Comentarii

ACS Viitorul Pandurii Tg. Jiu a învins-o pe Sportul Snagov cu scorul de 2-1 şi a consemnat surpriza primei etape din Liga a II-a, ediţia 2019-2020. Golurile partidei au fost marcate de Vlad Rusu 29' şi Hăjmăşan 64', respectiv Poştoarcă 75'.

ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu a fost acceptată în eşalonul secund în urmă cu numai trei zile. Echipa lui Cristian Lupuţ a apărut după ce Luceafărul Oradea s-a retras din Liga a II-a, iar în locul acesteia a fost reprimită Energeticianul, cunoscută acum sub denumirea de ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu. În ciuda numelui, noua formaţie îşi dispută la Drobeta-Turnu Severin meciurile de pe teren propriu, iar antrenamentele au loc la Oradea. 

Rezultatul din prima etapă, victorie cu 2-1 în faţa Sportului Snagov, reprezintă un rezultat ruşinos pentru ilfoveni, care, sezonul au terminat pe locul 5 şi care la finalul lui 2018 erau lideri în eşalonul secund. 

(Cât timp a avut la dispoziţie să pregătească echipa)

"O săptămână şi ceva... Noi am pregătit ceva pentru Oradea, am avut un lot omogen, iar primind această veste mi-a fost foarte greu să formăm o echipă, un prim 11, un prim 18 pentru meciul cu Snagov. 

Deocamdată antrenamentele le susţinem la Oradea, pentru că avem o bază extraordinară de antrenament, o bază frumoasă la Sânmartin, iar jocurile le vom susţine aici. Va fi puţin greu, o să avem nevoie de un lot numeros ca să putem face faţă  pentru această problemă", a declarat la conferinţa de presă antrenorul Viitorului, Cristian Lupuţ

"Nu am avut ce să fac. Ne-am reunit acum 10 zile, jucători în mare majoritate de Liga a III-a, unii care nu au jucat de 7-8 luni. Doi jucători care astăzi mi-au jucat titulari mi-au venit ieri la echipă, au făcut un antrenament cu noi şi au jucat tot meciul. Dar mi-am asumat acest fapt şi cred eu că am făcut o figură frumoasă", a declarat la conferinţa de presă antrenorul Snagovului, Valeriu Răchită

Afla mai multe despre: sportul snagovliga a ii-aviitorul pandurii târgu jiuluceafărul oradeaenergeticianul 

viewscnt
Articole similare