Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Slovacul Tomáš Višňvoský, campion din nou în Carpaţi! Momente inedite la Carpathian MTB Epic

VIDEO | Slovacul Tomáš Višňvoský, campion din nou în Carpaţi! Momente inedite la Carpathian MTB Epic

Sporturi

Comentarii

Munţii Carpaţi au fost invadaţi de ciclişti montani din întreaga lume care au luptat timp de 4 zile pentru râvnitul titlu de la Carpathian MTB Epic. Sportivi cu palmares impresionant, dar şi amatori pasionaţi s-au aliniat la start în Cheile Grădiştei Fundata, judeţul Braşov, pregătiţi pentru trasee sălbatice şi peisaje magnifice.

Mare câştigător al competiţiei a fost Tomáš Višňvoský (26), revenit după o victorie din 2017.

"Greu, dar foarte frumos, ţara e foarte frumoasă, munţii, coborârile şi urcările abrupte, este o cursă autentică de MTB" , a spus Tomáš Višňvoský.

Cel mai bine clasat român a fost Ede Molnar (23), campion naţional en-titre la probele XCM si XCE, specialist în curse cu grad ridicat de dificultate tehnică. Al 8-lea în clasamentul general, Molnar a fost aşteptat la sosire de familie, printre care şi fratele lui de 5 ani, deja pasionat de ciclism. Campionul s-a bucurat să se întreacă cu cei mai buni din lume chiar în România.

Categoria Women Elite a fost câştigată tot de marea favorită, ca şi anul trecut, Ariane Luthi din Elveţia, multiplă campioană mondială. 

Vremea i-a provocat la maximum pe ciclişti. În cele 4 zile de competiţie ei au pedalat şi pe ploaie, dar şi pe vreme senină, au urcat pe creastă unde au văzut peisaje superbe, dar şi ceaţă densă. Traseele spectaculoase sunt unul din motivele importante pentru care evenimentul aflat la a treia ediţie atrage din ce în ce mai mulţi participanţi, profesionişti dar şi pasionaţi de toate vârstele. 

Afla mai multe despre: mtb 

viewscnt
Articole similare