Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Slovenia a învins Islanda la CE de handbal masculin. Norvegia, victorie clară în faţa Ungariei. Portugalia îşi continuă forma de senzaţie!

VIDEO Slovenia a învins Islanda la CE de handbal masculin. Norvegia, victorie clară în faţa Ungariei. Portugalia îşi continuă forma de senzaţie!

Handbal

Comentarii

Ziua a doua din grupele principale de la Campionatul European a fost deschisă de victoria Sloveniei în faţa Islandei. Norvegia şi Portugalia au făcut spectacol

Rezultatele zilei la CE de handbal masculin

  • Slovenia - Islanda 30-27
  • Norvegia - Ungaria 36 -29
  • Portugalia - Suedia 35-25

Ziua a doua din grupele principale de la Campionatul European a fost deschisă de victoria Sloveniei în faţa Islandei. Emoţii au fost doar în finalul primei reprize, când Islanda a revenit de la cinci goluri dezavantaj, pentru a trece la conducere. Slovenia a revenit însă în partea a doua şi s-a distanţat chiar la şase goluri.

În final s-a terminat 30-27, iar Slovenia are punctaj maxim în grupa 2. În timpul meciului s-a petrecut şi un moment amuzant, despre care găseşti detalii accesând link-ul anterior.

Norvegia nu i-a dat nicio şansă Ungariei în derbiul zilei de la Campionatul European de handbal. Soarta partidei s-a decis încă din prima repriză, când nordicii au avut chiar şi zece goluri avantaj. Ungaria a dat senzaţia că poate reveni în startul părţii a doua şi s-a apropiat la patru goluri. A fost însă doar un foc de paie. Norvegia a ridicat din nou ritmul şi s-a impus în final cu 36-29.

Portugalia îşi continuă forma de senzaţie de la Campionatul European. Lusitanii au obţinut primele puncte în grupele principale, după o victorie fără emoţii în faţa Suediei. Echilibru a fost doar în primul sfert de oră, apoi Portugalia a început să se distanţeze. La pauză, lusitanii au avut trei goluri avantaj. Repriza a doua a fost un adevărat galop de sănătate al portughezilor, care s-au impus în final la 10 goluri diferenţă, 35 la 25.

Afla mai multe despre: ce de handbal masculin 

viewscnt
Articole similare