Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Snagovul pierde şansa să redevină lider după primul eşec în campionat! Pandurii i-au învins pe ilfoveni cu 2-0

VIDEO | Snagovul pierde şansa să redevină lider după primul eşec în campionat! Pandurii i-au învins pe ilfoveni cu 2-0

Liga 2

Comentarii

Echipa lui Bogoi a oprit invincibilitatea celor de la Sportul Snagov în acest sezon şi a oferit şansa Clinceniului să rămână pe primul loc după 12 etape jucate în liga secundă.

Sportul Snagov era lider dimineaţă, înaintea primelor meciuri din runda cu numărul 12 a Ligii 2. Victoria celor de la Academica Clinceni în faţa lui Metaloglobus i-a adus pe fotbaliştii lui Poenaru pe prima poziţie în clasament. Doar că Snagovul avea şansa să fie din nou lider după deplasarea de la Târgu Jiu.

Nu a fost să fie pentru că ilfovenii au pierdut cu 2-0 în faţa gorjenilor. Nsiah (32) şi Tudoran (74-pen) au marcat pentru gazde, într-un meci terminat de echipa lui Laszlo Balint în inferioritate numerică după eliminarea lui Florin Ilie. A fost prima înfrângere pentru Sportul Snagov în această stagiune a Ligii 2. Echipa de lângă Bucureşti este pe locul secund acum, la egalitate de puncte cu liderul Academica Clinceni. Pandurii, după acest succes, au ajuns pe poziţia a şasea, cu 21 de puncte.

 


 

Pandurii Tg. Jiu - Sportul Snagov

ACUM LIVE Liga a 2-a: Pandurii Tg. Jiu - Sportul Snagov

Posted by TelekomSport.ro on Saturday, October 13, 2018

Formaţia din Snagov este liderul surpriză din Liga a 2-a, având un avantaj de trei puncte faţă de Academica Clinceni şi FC Argeş, dar cel mai important, este singura echipă care nu a pierdut niciun meci în actuala stagiune. Mai mult decât atât, are cea mai bună apărare, alături de FC Argeş, cu doar şase goluri primite în 11 etape. 

  • LIVE VIDEO | Pandurii Tg. Jiu - Sportul Snagov, în direct, de la 16:00, pe Telekom Sport 1 şi pe pagina de Facebook

În schimb, Pandurii este situată tot în prima parte a clasamentului, pe locul 9, cu 18 puncte, doar că echipa gorjeană trece printr-o perioadă slabă, având două înfrângeri consecutive, 1-2 cu UTA şi 1-4 cu Academica Clinceni. 

  • LIVE VIDEO | Pandurii Tg. Jiu - Sportul Snagov, în direct, de la 16:00, pe Telekom Sport 1 şi pe pagina de Facebook

Aşadar Sportul Snagov este marea favorită din acest meci, o nouă victorie i-ar menţine liniştiţi în fruntea eşalonului secund. 

Afla mai multe despre: pandurii targu jiusportul snagovliga a 2-alive video 

viewscnt
Articole similare