Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Snagovul se întoarce pe loc promovabil! Echipa lui Balint, de neînvins în Liga a 2-a

VIDEO | Snagovul se întoarce pe loc promovabil! Echipa lui Balint, de neînvins în Liga a 2-a

Liga 2

Comentarii

Sportul Snagov s-a impus cu 2-1 în faţa celor de la ACS Poli Timişoara în etapa a 7-a a Ligii a 2-a. Oaspeţii au întors rezultatul în partea secundă după ce au fost conduşi la pauză.

Sportul Snagov a revenit pe locul doi în eşalonul secund după ce a câştigat şi la Timişoara, cu 2-1 şi le-a făcut şi mai grea viaţa bănăţenilor în acest sezon. Toate cele trei goluri s-au marcat în urma unor faze fixe. Gazdele de la ACS Poli au marcat primele prin Pop, în penultimul minut al primei reprize.

Fotbaliştii lui Nanu nu au putut păstra avantajul de pe tabelă. Hlistei şi Buia au punctat pentru ilfoveni în partea secundă iar acum Sportul Snagov este la doar un punct în spatele liderului Academica Clinceni.  Timişorenii sunt la a patra înfrângere consecutivă în campionat şi au mai căzut un loc în clasament. Sunt pe 18 acum, după ce Aerostar Bacău a bătut-o pe Luceafărul Oradea cu 3-1. 


Înainte de începutul sezonului mulţi ar fi crezut că ACS Poli se va bate pentru revenirea în prima divizie, în timp ce Sportul Snagov nu va încurca socotelile favoritelor în lupta pentru promovare. Lucrurile stau complet invers după primele şase runde ale campioantului de ligă secundă.

Sportul Snagov este alături de FC Argeş, una dintre echipele neînvinse de până acum, iar cu un succes la Timişoara va ajunge din nou pe poziţia secundă în clasament. 

  • LIVE | ACS Poli - Sportul Snagov, astăzi, ora 11:00, în direct pe Telekom Sport 1 şi live online

Bănăţenii nu doar că nu se bat pentru promovare, dar începutul de sezon este chiar catastrofal pentru ei. Au doar 4 puncte obţinute şi sunt pe un loc retrogradabil. Mai mult au părăsit la mijlocul săptămânii şi Cupa României. A fost a treia înfrângere din tot atâtea meciuri cu Ştefan Nanu ca antrenorul al lui ACS Poli. 

 

Afla mai multe despre: acs polisportul snagovnanubalint 

viewscnt
Articole similare