Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sneijder s-a retras după 15 ani de la naţională. S-a simţit ca acasă pe Johan Cruyff Arena

 VIDEO | Sneijder s-a retras după 15 ani de la naţională. S-a simţit ca acasă pe Johan Cruyff Arena
Comentarii

Meciul amical cu Peru, de joi seară, a fost ultimul disputat de Wesley Sneijder (34 de ani) pentru reprezentativa Olandei. La finalul partidei, a urmărit alături de familie un clip video în cinstea lui de pe o canapea amplasată în mijlocul terenului.

Cu o victorie, 2-1, şi-a luat adio Sneijder de la echipa naţională, chiar de pe stadionul pe care a început fotbalul, la Ajax. După meci, Sneijder, familia lui, dar şi fanii prezenţi pe Johan Cruyff Arena au putut urmări un clip cu cele mai importante momente ale jucătorului lui Al-Gharafa la prima reprezentativă, dar şi cu mesaje de la foşti colegi şi antrenori. 

134 de meciuri a jucat Sneijder pentru "portocala mecanică" în cei 15 ani de activitate, fiind cel mai selecţinat jucător. În această perioadă a înscris 31 de goluri şi a oferit 31 de pase decisive. Pentru mijlocaşul trecut pe la Real Madrid şi Inter cel mai important moment din cariera lui internaţională a fost cu siguranţă în 2010, atunci când a ajuns până în finala Campionatului Mondial din Africa de Sud. Olanda a fost învinsă de Spania abia în timpul suplimentar, în urma unui gol înscris de Andres Iniesta. 

Afla mai multe despre: wesley sneijderolandaretragere 

viewscnt
Articole similare