Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO ŞOC | Asistentele unui spital din Spania dansează şi batjocoresc o "persoană decedată". Clipul a devenit viral

VIDEO ŞOC | Asistentele unui spital din Spania dansează şi batjocoresc o "persoană decedată". Clipul a devenit viral

Diverse

Comentarii

Cotidianul sportiv MARCA a publicat un videoclip controversat care a devenit viral în Spania.

Un videoclip controversat şi descris de cei care l-au văzut drept "şocant" circulă în media iberică. Patru angajate ale spitalului Joan XXIII de Tarragona au realizat o coregrafie, dansând pe coloana sonoră a unui alt clip devenit celebru, şi care avea în imagini patru persoane din Africa care dansau lângă un sicriu.

"Asistentele spitalului Joan XXIII din Tarragona, un spital unde sunt internaţi câţiva cunoscuţi, dansează şi îşi bat joc de persoanele decedate" este text-ul care însoţeşte postarea de pe Twitter a utilizatorului @doctor_papaya.

Diario de Tarragona anunţă că oficialii spitalului au luat la cunoştinţă de realizarea acestui clip şi îl consideră drept revoltător, iar ancheta internă a fost deja demarată. 

De altfel, ei au confirmat că imaginile sunt realizate în interiorul spitalului şi că persoanele care apar în imagini sunt într-adevăr angajate ale instituţiei. Măsurile discpiplinare care se vor lua în această speţă vor fi comunicate public, au anunţat oficialii, după ce videoclipul cu pricina a atins deja peste 100000 de vizualizari, scriu cotidianele centrale din Madrid, MARCA şi AS.

 

"Batjocoresc morţii" considera un utilizator de pe Twitter care a comentat la videoclipul cu pricina.

viewscnt
Articole similare
Momente cumplite la Roma. Simona s-a accidentat groaznic si a iesit plangand de pe teren. Romanca...