Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Şoc în familie. Rezultat surprinzător în meciul dintre surorile Williams. Halep a văzut partida din tribune

VIDEO | Şoc în familie. Rezultat surprinzător în meciul dintre surorile Williams. Halep a văzut partida din tribune

Tenis

Comentarii

Venus Williams, locul 8 WTA şi cap de serie numărul 8, a învins-o, cu scorul de 6-3, 6-4, pe sora ei, Serena Williams, în turul al treilea al turneului de la Indian Wells.

Venus Williams a învins-o pe Serena Williams, în turul al treilea, la Indian Wells. Simona Halep a fost în tribuneVenus s-a impus într-o oră şi 26 de minute şi a oprit parcursul surorii ei la primul turneu la care a evoluat după ce a născut o fetiţă, la 1 septembrie 2017. Serena, fără loc WTA înaintea acestei competiţii, va intra în Top 500, după ce a trecut două tururi în California.

Aceasta a fost a 29-a partidă (17-12 pentru Serena) între cele două jucătoare, prima victorie a lui Venus din 2014, din semifinalele turneului de la Montreal. Ultima victorie a Serenei a avut loc în finala Australian Open din ianuarie 2017, ultimul meci oficial de simplu jucat de fostul lider WTA, înainte de actuala ediţie a Indian Wells.

Venus Williams va evolua în optimi cu letona Anastasia Sevastova, locul 20 WTA şi cap de serie numărul 21, care a eliminat-o pe Julia Goerges, locul 12 WTA şi cap de serie numărul 12, cu 6-3, 6-3, în 75 de minute.

La partidă a asistat şi Simona Halep, locul I WTA. Ea este pe cealaltă parte a tabloului şi ar putea juca împotriva lui Venus doar în finală.

"Azi sunt suporter al tenisului şi al surorilor Williams", a scris Halep pe Instagram.

 

Tonight I’m just a fan of the game and the Williams sisters 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep) on

 

Afla mai multe despre: serena williamsindian wellsvenus williams 

viewscnt
Articole similare