Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Şoc la CM de handbal din Japonia! Campioana mondială şi europeană, eliminată din competiţie. Înfrângere incredibilă pentru franţuzoaice

VIDEO | Şoc la CM de handbal din Japonia! Campioana mondială şi europeană, eliminată din competiţie. Înfrângere incredibilă pentru franţuzoaice

CM Handbal

Comentarii

Eliminarea Franţei încă din prima fază a grupelor reprezintă cea mai mare surpriză a Mondialului din Japonia. În meciul decisiv cu Danemarca, franţuzoaicele au pierdut la două goluri, 18-20 şi au terminat pe locul 4 în afara locurilor care duc în grupele pricnipale.

Va fi cu siguranţă cea mai slabă clasare a Franţei din ultimii 33 de ani. Din Grupa B s-au calificat Coreea de Sud, Germania şi Danemarca. Nemţoaicele şi Coreea de Sud au încheiat la egalitate, 27-27 în ultimul lor meci.
 
Din Grupa A merg în grupele principale, Olanda, Norvegia şi Serbia. Olanda a câştigat grupa după ce a învins-o pe Norvegia în ultimul meci al grupei, scor 30-28. Serbia a avut şi ea meci decisiv cu Slovenia, pe care l-a câştigat la două goluri 29-27. În grupa principala 1, Olanda merge cu cel mai mare număr de puncte, Norvegia are doar două puncte, în timp ce Serbia Draganei Cvijic merge la fel ca România cu zero puncte.
 
În grupa D, Rusia şi Suedia au jucat pentru primul loc. Rusoaicele s-au impus şi merg cu maximum de puncte, 4, în grupele principale. 
 
 
 
 
 
 

Afla mai multe despre: franţaeliminarecampioană mondialăcm de handbaljaponia 

viewscnt
Articole similare