Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Şoc la PSG! Neymar s-a accidentat şi ar putea lipsi cu Manchester United. Starul parizienilor a ieşit în lacrimi de pe gazon

VIDEO | Şoc la PSG! Neymar s-a accidentat şi ar putea lipsi cu Manchester United. Starul parizienilor a ieşit în lacrimi de pe gazon

PSG

Comentarii

Paris Saint-Germain, deţinătoarea trofeului, s-a calificat, miercuri seară, în optimile de finală ale Cupei Franţei, după ce a învins Strasbourg, scor 2-0, pe Parc des Princes, în şaisprezecimile competiţiei.

Vestea proastă pentru gruparea pregătită de Thomas Tuchel este că Neymar a părăsit gazonul, accidentat. Starul brazilian a fost titular în linia de atac a parizienilor, alături de Choupo Moting şi Cavani, dar după o oră de joc a fost nevoit să iasă de pe teren.

Neymar a călcat strâmb într-un duel cu un adversar şi i-a lăsat locul în teren lui Diaby.

 

 

Presa din Franţa şi Anglia scrie că accidentarea pare destul de gravă, iar Neymar, fotbalistul de 222 de milioane de euro ar putea rata acum partida cu Manchester United din optimile Uefa Champions League.

În altă ordine de idei, Edinson Cavani, în minutul 4, şi Angel Di Maria, în minutul 80, au marcat golurile PSG-ului, care continuă cursa spre a cincea Cupă a Franţei la rând. Un rezumat al acestui meci, vezi AICI.

Afla mai multe despre: neymarpsgaccidentarecupa franţei 

viewscnt
Articole similare