Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO| Şoc la SmackDown! Charlotte Flair a pierdut titlul feminin, iar Paige este noul manager general. Vezi toate detaliile AICI

VIDEO| Şoc la SmackDown! Charlotte Flair a pierdut titlul feminin, iar Paige este noul manager general. Vezi toate detaliile AICI

Alte sporturi

Comentarii

Surprizele continuă în WWE. După evenimentele de la Raw, SmackDown-ul s-a ridicat şi el la înălţimea primului show de după WrestleMania. Brand-ul albastru va avea o altă faţă după tot ce s-a întâmplat aseara.

La WrestleMania, Charlotte Flair a făcut un meci memorabil împotriva Asukăi, dar centura feminină din SmackDown a mai rămas în jurul brâului ei doar două zile. "Regina" a fost atacată de către debutantele Billie Kay şi Peyton Royce (The IIconics). Oportunistă, Carmella nu a stat pe gânduri şi a folosit servieta Money In The Bank devenind astfel pentru prima dată campioană în WWE.

Rămas vacant după revenirea lui Daniel Bryan în ring, postul de manager general al SmackDown-ului a fost ocupat imediat. Shane McMahon a numit-o în funcţie pe cea care tocmai şi-a încheiat cariera de luptătoare, Paige.

Randy Orton are şansa să îşi recupereze titlul pierdut la WrestleMania. Fostul campion al Statelor Unite îl va înfrunta la Backlash pe Jinder Mahal. "Vipera" a devenit pretendentul numărul unu după ce i-a învins pe Bobby Roode şi pe Rusev într-un triple threat match. Orton n-are amintire plăcute cu Mahal. Anul trecut, la Backlash, indianul l-a deposedat pe Randy de centura WWE.



O revanşă vor încerca să îşi ia şi The Usos. Foştii campioni Tag Team din SmackDown i-au învins pe cei din New Day şi şi-au câştigat dreptul de a îi înfrunta pe cei care le-au luat titlurile la WrestleMania 34, The Bludgeon Brothers.

Primul Main Event din mandatul lui Paige a fost unul în care s-au înfruntat doi dintre cei mai buni atleţi din lume: AJ Styles şi Daniel Bryan. Supărat în continuare după eşecul de la WrestleMania, Shinsuke Nakamura l-a atacat din nou pe campionul WWE, dar şi pe Daniel Bryan.

Afla mai multe despre: wrestlingsmackdownrawcharlotte flairwwe 

viewscnt
Articole similare