Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ŞOC la Turneul Campionilor! Thiem l-a învins pe Djokovic şi e primul jucător calificat în semifinale

VIDEO | ŞOC la Turneul Campionilor! Thiem l-a învins pe Djokovic şi e primul jucător calificat în semifinale

Tenis

Comentarii

Dominic Thiem este primul tenisman calificat în semifinalele Turneului Campionilor. Austriacul l-a învins în trei seturi pe Novak Djokovic (locul 2 ATP).

Al cincilea jucător al lumii, Thiem a câştigat împotriva lui Djokovic după un meci nebun. Austriacul s-a impus în trei seturi, scor  6-7 (5-7), 6-3, 7-6 (7-5), şi şi-a asigurat astfel prezenţa în penultimul act al competiţiei de la Londra.

"Acesta a fost un meci foarte special, m-am antrenat toată viaţa pentru aşa ceva, a fost o confruntare epică, în faţa unui public incredibil şi am obţinut o victorie în faţa unei legende.

Nu voi uita niciodată acest meci. Am reuşit să rămân în meci. E ceva special atunci când eşti condus şi reuşeşti să revii, mai ales la tie-break.

Am jucat tot timpul agresiv, chiar dacă nu a funcţionat în permanenţă. Sunt mândră că mi-am atins obiectivul, acela de a ajunge în semifinale", a declarat Dominic Thiem la finalul meciului cu Djokovic. 

Astfel, Novak Djokovic se va lupta cu Roger Federer în ultimul meci din grupa Bjorn Borg pentru un loc în semifinalele Turneului Campionilor. Elveţianul şi-a păstrat şansele de a merge mai departe după ce a câştigat împotriva lui Matteo Berrettini, 7-6 (7-2), 6-3. 

Afla mai multe despre: turneul campionilorthiemdjokovic 

viewscnt
Articole similare