Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO-ŞOC! O prezentatoare TV a rămas GOALĂ în faţa tuturor. Imaginile fac înconjurul lumii

VIDEO-ŞOC! O prezentatoare TV a rămas GOALĂ în faţa tuturor. Imaginile fac înconjurul lumiigalerie foto

Diverse

Comentarii

Ilary Blasi, soţia legendarului fotbalist Francesco Totti, face senzaţie pe reţelele de socializare, la 38 de ani.

Ilary Blasi, model şi prezentatoare TV, a mers în vacanţă alături de Totti (43 de ani) în Maldive şi a publicat o serie de fotografii şi imagini video pe reţelele de socializare.

Într-una dintre fotografii, Ilary Blasi apare la bustul gol, iar postarea a adunat peste 130.000 de like-uri. Dar nu aceasta este cea mai populară postare din Maldive a soţiei lui Totti. Un clip în care superba italiancă execută mişcări de gimnastică la malul oceanului a devenit viral, fiind vizualizat de aproape 800.000 de oameni, doar pe Instagram.

GALERIE FOTO | Vezi mai multe imagini cu superba soţie a lui Totti

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bye bye paradise

A post shared by Ilary Blasi (@ilaryblasi) on

Nu este prima oară când soţia lui Totti ajunge în atenţia lumii întregi. În 2017, Ilary Blasi şi Belen Rodriguez, fotomodelul argentinian de la Big Brother din Italia, s-au sărutat în direct la TV. Momentul a venit în urma unui scandal homofob care a avut loc în timpul emisiunii, la care mass media şi fanii au reaţtionat agresiv. Sărutul a vrut să fie un apel la toleranţă faţă de preferinţele sexuale ale celor din casa Big Brother, dar şi faţă de homosexualitate în general.

viewscnt
Articole similare
Gimanasta Larisa Iordache, dezvaluiri despre sistemul medical din tara. "In Romania, daca nu...