Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO ŞOCANT | Dialog incredibil între Florinel Coman şi Istvan Kovacs. Ce a putut să îi spună arbitrul jucătorului de la FCSB

VIDEO ŞOCANT | Dialog incredibil între Florinel Coman şi Istvan Kovacs. Ce a putut să îi spună arbitrul jucătorului de la FCSB

FCSB

Comentarii

Istvan Kovacs şi Florinel Coman au fost protagoniştii unui dialog haluciantn în timpul derby-ului dintre Universitatea Craiova şi FCSB, de duminică seară.

În minutul 9, centralul partidei de pe Ion Oblemenco l-a sancţionat pe Florinel Coman pentru simulare, după un duel cu Renato Kelic în careul de 16 metri al oltenilor, decizie care l-a nemulţumit pe jucătorul roş-albaştrilor.

"A fost simulare asta?", a întrebat Florinel Coman, Kovacs refuzând să îi dea explicaţii jucătorului de la FCSB. "Dispari!", a replicat, scurt, arbitrul.

Craiova - FCSB. Incidentul, observat şi de MM Stoica

Incidentul a fost observat şi de Mihai Stoica: "Obrăznicia lui Kovacs n-are limite. Coman îl întreabă dacă asta a fost simulare (fiind clar că fusese contact), arbitrul care a masacrat FCSB la Giurgiu îi zice de câteva ori : DISPARI!!!" a notat fostul director sportiv al FCSB-ului, într-o postare pe Facebook.

Afla mai multe despre: coman 

viewscnt
Articole similare