Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO ŞOCANT | Momentul teribil de la Petrolul - Steaua s-a repetat astăzi în Anglia! Cum a fost lovit mişeleşte cel mai bun jucător de la Aston Villa

VIDEO ŞOCANT | Momentul teribil de la Petrolul - Steaua s-a repetat astăzi în Anglia! Cum a fost lovit mişeleşte cel mai bun jucător de la Aston Villa

Campionate

Comentarii

Momente şocante petrecute astăzi în derby-ul oraşului Birmingham - Birmingham City - Aston Villa - disputat în liga a doua a Angliei, Championship.

Partida a avut parte de un moment teribil în minutul 9, când un fan al gazdelor a pătrus pe teren şi l-a lovit mişeleşte pe Jack Grealish, cel mai promiţător jucător al lui Aston Villa.

Huliganul l-a trimis la pământ pe Grealish cu o lovitură dată într-un moment în care mijlocaşul se afla cu spatele. Forţele de ordine au intervenit imediat şi l-au imobilizat pe fanul intrat pe teren, scăpându-l astfel de furia jucătorilor lui Aston Villa.

Momentul a amintit de un moment la fel de şocant petrecut în România în urmă cu aproape opt ani, la un meci Petronul - Steaua. În minutul 44 un suporter al gazdelor l-a lovit cu un box pe Galamaz şi l-a făcut K.O., iar ulterior ultrasul a fost atacat de fundaşul Novak Martinovic şi de portarul Răzvan Stanca, cei doi fiind eliminaţi.

Meciul respectiv a fost suspendat la pauză, la scorul de 2-0 pentru Steaua, iar ulterior roş-albaştrii au primit victoria la "masa verde".

În cazul partidei Birmingham - Aston Villa, partida s-a jucat în continuare.

 

Afla mai multe despre: aston villagrealishkobataie 

viewscnt
Articole similare