Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO ŞOCANT | Noi imagini cu Mircea Badea când a fost făcut K.O. Nu s-a ridicat nici după un minut şi toată lumea s-a panicat

VIDEO ŞOCANT | Noi imagini cu Mircea Badea când a fost făcut K.O. Nu s-a ridicat nici după un minut şi toată lumea s-a panicat

Alte sporturi

Comentarii

Mircea Badea a fost făcută K.O. după numai 5 secunde, într-un meci demonstrativ cu Teodor Emi, celebrul motociclist care a fost provocat de prezentatorul Antena 3, în 2014.

UPDATE: Au apărut noi imagini de la meciul dintre Teodor Emi şi Mircea Badea. Mircea Badea a picat imediat după ce a fost lovit şi medicii au făcut eforturi considerabile să-l ajute să-şi revină. Prezentatorul TV a stat inconştient mai mult de un minut.


Mircea Badea s-a luptat din nou cu Teodor Emi, motociclistul pe care l-a provocat la un duel în 2014, într-un meci ce s-a vrut revanşă. Însă prezentatorul Antena 3 a rezistat doar 5 secunde. Teodor Emi l-a lovit cu genunchiul în faţă şi Mircea Badea a avut nevoie de îngrijiri medicale serioase.

”Artele marţiale înseamnă multă muncă, disciplină, respect, nu vorbă multă şi aroganţă. Cred că Mircea Badea a înţeles lucrul ăsta după ce i-am acordat revanşa”, a fost reacţia lui Teodor Emi.

Într-o postare pe contul său de Facebook, Mircea Badea îşi asigură fanii că este bine:

”Sa spui despre asta ca e "motociclist", cand vezi cu ce se ocupa si carte de vizita are, e ca si cum ai spune ca un fotbalist la Steaua este autombilist pentru ca sofeaza un BMW. Un lucru e sigur: nu sunt fricos. N-am fost si nu voi fi niciodata. Atfel, totul ok. Ne vedem maine la emisiune de la 21.00 la 24.00.

P.S. Sa spui cum "am fost lesinat minute bune" este fake news: nu te lasa doctorul sa te ridici pana nu ti face teste. N-am facut deloc caz de meciul asta inainte, n-o sa fac nici dupa”, a fost mesajul postat de Badea pe contul său de Facebook.


Trebuie spus că Tedi Emi este luptător în circuitul K1. Cei doi s-au mai luptat şi în 2014, după ce Mircea Badea l-a jignit în timpul unei emisiuni.

 

Afla mai multe despre: mircea badeaantena 3 

viewscnt
Articole similare