Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO şocant! Suporteri stelişti, bătuţi cu bestialitate de Jandarmerie la metroul din Bucureşti. Imagini greu de privit

VIDEO şocant! Suporteri stelişti, bătuţi cu bestialitate de Jandarmerie la metroul din Bucureşti. Imagini greu de privit
Comentarii

O bătaie generală a avut loc la metroul din Bucureşti, vineri după amiază. Jandarmeria a intrat în forţă într-un vagon al Metrorex, pentru a scoate mai mulţi presupuşi suporteri stelişti.

Bătaie generală la metroul din Bucureşti

Din primele informaţii, se pare că suporteri ai Stelei Bucureşti s-ar fi dus în "Ştefan cel Mare" pentru a regla câteva conturi cu rivalii de la Dinamo. 

Totuşi, Jandarmeria ar fi avut informaţii în privinţa a ceea ce urma să se întâmple şi a intervenit în forţă. 

Pe imagini se vede cum mai mulţi jadarmi fac semn ca metroul să fie oprit. Apoi, suporterii sunt scoşi cu forţa şi bătuţi pe peron. 

Totul s-a petrecut în ziua în care Dinamo 2 şi Steaua Bucureşti se întâlnesc în "Ştefan cel Mare", în derby-ul din Liga 3. Oficialii Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti a emis un comunicat oficial: "În jurul orelor 15.00, în proximitatea stadionului s-au adunat două grupuri, un grup de aproximativ 60 de suporteri dinamovişti şi un grup de aproximativ 100 de suporteri stelişti.

În momentul în care jandarmii au încercat separarea celor două grupuri şi dispersarea lor, suporterii au intrat în conflict cu forţele de ordine. Grupul de suporteri stelişti au revenit în staţia de metrou Ştefan cel Mare iar în momentul conducerii suporterilor doi jandarmi au fost loviţi fiind necesară intervenţia pentru imobilizarea şi reţinerea agresorilor".

În urma acestui conflict aproximativ 30 de persoane au fost conduse la secţia de poliţie, în vederea luării măsurilor legale. În prezent se fac verificări inclusiv sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj.

Afla mai multe despre: steauadinamobataiejandarmerie 

viewscnt
Articole similare