Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Şocat de golul echipei sale. Cum a reacţionat antrenorul lui Freiburg când Holer a înscris pe terenul lui Bayern. Bavarezii, în război cu fanii

VIDEO | Şocat de golul echipei sale. Cum a reacţionat antrenorul lui Freiburg când Holer a înscris pe terenul lui Bayern. Bavarezii, în război cu fanii
Comentarii

Bayern e de nerecunoscut. Campioana Germaniei a făcut încă un pas greşit în campionat, chiar pe teren propriu, în faţa lui Freiburg.

Lewandowski a ratat şansa deschiderii scorului în prima repriză, singur cu portarul. Cu zece minute înainte de finalul partidei, lucrurile păreau să intre pe făgaşul normal. Gnabry a înscris primul său gol din acest sezon. Dar în minutul 89, Holer a marcat golul egalizator şi a declanşat sărbătoarea.

Chiar şi antrenorul lui Freiburg a fost şocat de rezultatul obţinut de echipa sa. Freiburg nu mai obţinuse niciun punct pe terenul lui Bayern de 21 de ani. Bavarezii au ajuns la a patra partidă consecutivă de pe teren propriu în care nu câştigă, iar fanii nu au mai suportat umilinţele şi şi-au admonestat favoriţii.

Astfel, Bayern a pierdut teren în faţa Borussiei, care s-a impus cu 1-0 pe terenul lui Wolfsburg. Reus a înscris în minutul 27 şi i-a adus victoria lui Dortmund. Echipa antrenată de Lucien Favre e lider, la patru puncte distanţă de Bayern.

Tot astăzi s-au mai jucat meciurile Augsburg- Nurnberg 2-2, Leverkusen - Hoffenheim 1-4, Schalke - Hannover 3-1 şi Hertha Berlin - RB Leipzig 0-3. 

Afla mai multe despre: bayern munchenbundesligafreiburgborussia dortmund 

viewscnt
Articole similare