Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sociedad, înfrângere suprinzătoare împotriva lui Villarreal. Granada a învins la Mallorca. Vezi AICI rezumatele de duminică din Spania

VIDEO | Sociedad, înfrângere suprinzătoare împotriva lui Villarreal. Granada a învins la Mallorca. Vezi AICI rezumatele de duminică din Spania

La Liga

Comentarii

Etapa cu numărul 19 din La Liga a continuat şi duminică la Telekom Sport. Urmăreşte mai jos rezumatele meciurilor din Spania.

Sociedad a controlat în permanenţă jocul în prima repriză a confruntării cu Villarreal. Willian Jose a înscris pentru a opta oară în acest sezon şi a stabilit scorul pauzei. Bascii au căzut inexplicabil în actul secund. Chukwueze a obţinut o lovitură de la 11 metri, iar Trigueros a transformat-o perfect. Submarinul Galben a lovit decisiv prin veteranul Cazorla. Mijlocaşul i-a adus lui Villarreal a treia victorie consecutivă, care a adus-o la trei puncte în spatele lui Sociedad.

Betis a încheiat turul din La Liga cu o remiză pe terenul lui Alaves. Andaluzii s-au trezit conduşi încă din minutul 14. Aleix Vidal a marcat pentru basci. Betis a avut şansa să revină până la pauză, dar Joaquin a irosit o lovitură de pedeapsă în prelungiri. Egalarea a venit la zece minute de la ieşirea de la cabine. Marcator a fost Emerson. În final, Betis a rămas în zece oameni. Feddal a fost eliminat după un fault în situaţie de ultim apărător. Nu a mai contat, Alaves - Betis s-a terminat 1-1.

Celta nu şi-a revenit din pasa proastă şi a bifat a cincea partidă fără succes. Andaluzii au deschis scorul în meciul cu Osasuna cu un sfert de oră înainte de final, dar golul lui Santi Mina nu a fost suficient pentru victorie. Chimy Avila a marcat pentru a noua oară în acest sezon, iar Celta - Osasuna s-a încheiat 1 la 1.

Granada s-a impus in duelul nou promovatelor cu Mallorca. Golul care a facut diferenta a fost marcat la jumatatea primei reprize de Angel Montoro din pasa lui Soldado. Granada incheie etapa la mijlocul clasamentului, iar Mallorca ramane fara victorie in deplasare in acest sezon.

Afla mai multe despre: laligarezumate video 

viewscnt
Articole similare