Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Şocul trăit de Paul Papp la debutul echipei sale în noua ediţie de campionat! Românul a văzut totul de pe margine

VIDEO | Şocul trăit de Paul Papp la debutul echipei sale în noua ediţie de campionat! Românul a văzut totul de pe margine

Stranieri

Comentarii

Sivasspor a învins-o pe Beşiktaş cu 3-0 în prima etapă din SuperLig, dar un eveniment petrecut în prelungirile primei reprize a îngrozit asistenţa.

Portarul gazdelor a leşinat după un ce s-a ciocnit cu un adversar. Deşi iniţial părea să îşi fi revenit după ce a primit îngrijiri medicale pe teren, acesta şi-a pierdut cunoştinţa după ce a fost scos pe margine. El a fost apoi transportat la spital pentru alte investigaţii. Mamadou Samassa era chiar la debutul pentru Sivasspor după ce a fost transferat în această vară de la Troyes.

Goalkeeperul din Mali în vârstă de 29 de ani i-a lăsat locul în poartă lui Muammer Yildirim. Paul Papp a văzut scena de pe bancă, fundaşul român fiind rezervă la partida contra vulturilor. În momentul întreruperii, scorul era 1-0 pentru Sivasspor care avea să se impună în final cu un incredibil 3-0. 

Afla mai multe despre: leşinmamadou samassasivassporbeşiktaşpaul pappturcia 

viewscnt
Articole similare