Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Soiledis face orice pentru FCSB: "Joc şi atacant dacă e nevoie"

VIDEO | Soiledis face orice pentru FCSB: "Joc şi atacant dacă e nevoie"

FCSB

Comentarii

Aristidis Soiledis a jucat în 12 meciuri în acest sezon pentru FCSB şi e pregătit să o facă în continuare, indiferent de poziţia pe care va evolua.

"Pentru prima oară în viaţa mea, am jucat atât fundaş central, cât şi mijlocaş central, dar cred că dacă joci cu mintea şi ai experienţă, poate fi uşor. Cel mai important este să joc şi să ajut echipa, aşa că pentru mine nu este o problemă dacă joc pe alt post.

Nu a avut altă soluţie antrenorul, m-a rugat să joc acolo aşa că am acceptat, nu e nicio problemă pentru mine. Prefer să evoluez pe postul meu, dar nu am nicio problemă dacă trebuie să joc chiar şi ca atacant. Asta este meseria mea, pentru asta sunt plătit, aşa că trebuie să dau totul pe orice poziţie aş evolua. Am jucat aproape în toate meciurile, fie că am făcut-o pentru 10 minute sau pe toată durata.

(n.r. Becali a declarat că Panţîru e cel mai bun fundaş stânga din Europa) Este părerea patronului. Nu ştiu dacă este cel mai bun jucător din Europa, dar este un fotbalist bun, tânăr, puternic" , a declarat Aristidis Soiledis.

Afla mai multe despre: soiledis 

viewscnt
Articole similare