Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Solari a decis! El este primul jucător pe care Real Madrid vrea să-l transfere! A dat un super gol în weekend

VIDEO | Solari a decis! El este primul jucător pe care Real Madrid vrea să-l transfere! A dat un super gol în weekend

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid suferă în startul de sezon. Are şase înfrângeri în ultimele nouă meciuri, iar pentru pauza de iarnă se pregătesc deja transferurile. Ultimul jucător ochit de galactici vine de la Villarreal.

Real Madrid e în căutare de jucători după cel mai slab start de sezon din era Florentino Perez. Lista de fotbalişti pe care-i vor galacticii e lungă, iar ultimul intrat ar putea fi chiar primul sosit. Alfonso Pedraza de la Villarreal le-a luat ochii conducătorilor de la Real, care îl vor pentru a întări partea stângă a apărării. 

Pedraza are 22 ani şi sezonul trecut a strălucit în tricoul lui Alaves, acolo unde a fost împrumutat de la Villarreal. În vară s-a întors pe Estadio de la Ceramica şi a continuat să impresioneze cu evoluţii constante. Duminică, Pedraza a marcat un gol superb, în prelungirile meciului cu Levante şi i-a adus un punct echipei sale.

Pedraza e internaţional sub 21 ani în naţionala Spaniei şi şi-a început ca mijlocaş stânga. În utlima vreme însă e folosit tot mai mult ca fundaş stânga şi ar putea fi cumpărat ca o alternativă în locul Marcelo.

Afla mai multe despre: real madridtransferurivillarreal 

viewscnt
Articole similare