Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sorana Cîrstea, în "război" pe teren cu propriul antrenor: "Taci!". Cerere incredibilă pentru arbitrul de scaun: "Puteţi să-i daţi avertisment?"

VIDEO | Sorana Cîrstea, în "război" pe teren cu propriul antrenor: "Taci!". Cerere incredibilă pentru arbitrul de scaun: "Puteţi să-i daţi avertisment?"

Tenis

Comentarii

Sorana Cîrstea, locul 72 WTA, a fost învinsă de sportiva americană Ann Li, locul 99 WTA, în sferturile de finală ale Grampians Trophy. Meciul a oferit un moment rar întâlnit pe terenul de tenis. Cîrstea i-a cerut arbitrului de scaun să-l avertizeze pe Adrian Cruciat, antrenorul său.

 

Sorana Cîrstea, moment incredibil pe teren: "Taci!"

Ann Li s-a impus cu scorul de 6-3, 6-1, după 58 de minute de joc. La scorul de 6-3, 3-0, Sorana Cîrstea i-a cerut arbitrei de scaun să-i transmită antrenorului Adrian Cruciat să nu mai vorbească atât de mult în timpul meciului.

"Taci din gură, taci, taci din gură!", i-a spus Sorana Cîrstea lui Adrian Cruciat. Vizibil iritată, românca nu s-a oprit: "Puteţi să-i daţi un avertisment? Vorbeşte nonstop! El e acolo, eu sunt aici. I-am zis de 10 ori să tacă", i-a transmis Sorana arbitrului de scaun.

"Vrei să-i dau un avertisment antrenorului tău?", a fost replica. "Ştiu, dar spuneţi-i să tacă! I-am spus de 10 ori, nu mai pot", a spus Sorana. 

Accederea în sferturi este recompensată cu un premiu de 8.770 de dolari şi cu 100 puncte WTA.

Grampians Trophy este o competiţie de categorie WTA 500 rezervată exclusiv jucătoarelor care au fost nevoite să efectueze o carantină strictă la Melbourne, pentru că au călătorit cu avioane charter în care au fost înregistrate cazuri de infectare cu noul coronavirus, la sosirea la Australia.

Afla mai multe despre: sorana cirsteaadrian cruciat 

viewscnt
Articole similare