Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sorescu a driblat în careu tot ce a dorit şi a înscris! Golul superb reuşit de fundaşul lui Dinamo în partida cu Voluntari

VIDEO | Sorescu a driblat în careu tot ce a dorit şi a înscris! Golul superb reuşit de fundaşul lui Dinamo în partida cu Voluntari

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a debutat în noul sezon de Liga 1 contra lui FC Voluntari.

Dinamo este măcinată de problemele financiare şi a aliniat o echipă plină de jucători tineri. Echipa din Ştefan cel Mare s-a văzut condusă după doar 14 minute. Marcelo Lopes a preluat în careu şi a trimis o pasă la Lorand Fulop, care l-a executat pe Eşanu cu un şut puternic. 

Echipa lui Dario Bonetti a egalat înainte de finalul primei reprize după un contraatac superb. Răuţă a recuperat la marginea careului dinamovist şi a trimis o pasă în adâncime pentru sprintul lui Deian Sorescu. Fundaşul dorit de FCSB a trimis către Moldoveanu, care i-a întors serviciul în careu. Sorescu s-a distrat cu doi apărători ai lui FC Voluntari şi a trimis un şut frumos, la înălţimea ierbii. 

Sezonul trecut, Sorescu a fost folosit atât ca mijlocaş, cât şi ca fundaş. Jucătorul lui Dinamo a fost cel mai bun marcator al echipei, cu 8 goluri şi 12 pase decisive. 

Afla mai multe despre: sorescu-dinamo-voluntari 

viewscnt
Articole similare